Quantcast
Till salu inom: ”

jaguar dressyrsadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Helt nystoppad (av charlies i jönköping) Dressyrsadel, svart 17 tum, enkelkåpa Close contact. Specialutgåva med samma tillverkare som Jaguar. Jätteskön att rida i bra skick, ca 6 år gammal. Passar hästar med kort anläggningsyta, bred rygg och manke och något svängd rygg. Passar de flesta hästar. Hör av er och kom och titta! Sadeln är till salu pga. att jag tvingats ta bort min ögonsten. BVS - först till kvarn! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Harry Dabbs Elegant dressyrsadel. Samma tillverkare som Jaguar så detta är en riktigt bra kvalitétssadel till lågt pris! 17 tum (relativt liten i storleken) och normal bomvidd. Den har legat bra på många hästar men upplever att den ligger bäst på lite smalare hästar. Sadeln brukar rekommenderas till hästar med något svängd rygg. Den är genomgången av sadelmakare förra året som rekommenderade ett pris på 6000-7000:-. Jättefint skick på den. Långa stroppar. BVSA!
Denna sadel är uttagen för 1,5 år sedan och är i nyskick. Den är inte så mycket riden i då hästen oftast går i hoppsadel. Storleken är 17,5 tum och bommen normal. Bommen är ändringsbar. Säljes pga hästen önskar annan inriktning :) Mycket skön sadel att sitta i, man hamnar helt rätt och sitter stadigt men inte "fast" Nypriset var 30 500:- pris idag är ett skäligt bud.
Jaguar XKC har bra med stöd för skänklarna. Mycket hög kvalitet på läder och hantverk. Bommen är ändringsbar. Sadel i fint skick! Mycket bra även som ponnysadel. 16,5" Svart MW. För mer info och fler bilder se www.hastkuren.se. Sadlarna skickas gärna och öppet köp lämnas. Du kan enkelt beställa dessa sadlar i vår Internetbutik. Välj mellan att betala mot faktura, kort, förskottsbetalning eller avbetalning. Du kan också besöka vår butik i Veberöd.
Jaguar xkc Deepseat dressyrsadel 17" Normal mot vid bom. Begagnad men mycket bra skick, en aning nött i färgen på vissa ställen eftersom den är begagnad. Den har en djupare sits och bra med stöd för skänklarna. Det är svårt att hamna fel i denna sadel! Hög kvalitet på läder och hantverk. Stor anläggningsyta och bred kanal. Bommen är ändringsbar. Jaguar XKC Deepseat passar en häst med något svängd rygg. Den passar även hästar med en kort och/eller överbygd rygg. Normal mot hög manke brukar få plats. Pris inklusive frakt. Hör av er vid intresse!