Quantcast
Till salu inom: ”

jaktstugor säljes

Midnattssol
F
Midnattssol
F
Midnattssol
F
Midnattssol
F
Kokongen
F
F
F

Tidigare annonser till salu

BILLIGARE VID SNABB AFFÄR INNAN 7 SEPTEMBER!!! Liten sommarstuga "ett rum och kök" i öppen planlösning. Den kan bli Din för 33000:- ( vid enkel och snabb affär kan priset justeras ) Den är isolerad och el är indragen. Braskaminen följer med i köpet. Perfekt att bygga ihop med ett befintligt objekt eller som fristående kök och samvarostuga. Det är insidan som räknas, det yttre kan man alltid bättra på...... Står lättåtkomlig och på en gammal trailer som inte är körbar men enklare vid lyft! Köparen ombesörjer själv hämtning och flytt! Är Du intresserad så skicka ett mail!
Ska nu sälja vagnen då den knappt har används. Den är lite ombyggd då den inte har någon toalett del, köks delen är även omgjord med ett stort kylskåp/frys. Det går att sova upp till 5st. El funkar kanon. Ej gasol. Den besiktades i sommras med 2 st 2:or dåliga däck & bromsbackarna behövdes spännas isär. Två väldigt enkla fel men jag har inte tagit mig tiden till att fixa den. Fixa 2:orna å du har en fin jaktstuga, partyvagn eller vad den passar bra till. Ring maila eller sms om du har frågor.
Vi på Halles Jakt och Vilt/Naturvård kan nu erbjuda något helt nytt för i år. Vi har nu fått möjligheten att få sälja småviltsjakter både per vecka och weekend nu ifrån den 25/8 i år Du får jaga på en orörd mark uppe i Jokkmokks vildmark på 3300 ha Det erbjuds även en mysig jaktstuga med vedeldad bastu, finns ingen el i stugan. Du kan få uppleva ett äventyr som du kanske aldrig mera får skåda mera. Ni kan nå oss på mobilnr 0761701984 eller gå in på våra hemsidor som är. www.123minsida.se/jakt-vilt eller www.hallesjaktovilt.se