Till salu inom

"japanskt handmålat porslin kutani säljes"

Växjö
Igår

Unik handmålad tavla

1 900 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Höganäs porslin

800 kr
Blocket.se
Borlänge
Igår

Vaktelägg

10 kr
Blocket.se
Alingsås
Igår

Tvättställ komplett

1 000 kr
Blocket.se
Härryda
Igår

Flyttlådor/Flyttkartonger

10 kr
Blocket.se
Hörby
Igår

Stor Gefle Maria servis

6 500 kr
Blocket.se
Butik Skövde
Igår

Toshiba SEIYA NORDIC luft/l...

14 995 kr
Blocket.se
Värmdö
Igår

Nyrenoverat Antikt Linneskåp

7 900 kr
Blocket.se
Vaxholm
Igår

Marieholm CitCat

19 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Glas och porslin  ·  Dalarnas län

Japansk teservis och kaffeservis, 6 pers

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Genuint äggskalsporslin, handmålat i svart och guld med klassiskt Kutanimönster: Mt. Fuji, japanska hus, en sjö, m m. Märket är Hayasi Fine China Kutani. Kutani betyder nio dalar. Inköpt i Kyoto. Porslinet är tunt och nästan genomskinligt i botten, där ett geisha-ansikte framträder i botten på kopparna. Teservisen består av: Tekanna, sockerskål, gräddkanna 6 koppar med fat 6 assietter Kaffeservisen består av: Kaffekanna, gräddskål, gräddkanna 6 koppar med fat fylls med fördel med expressokaffe Mycket lyxigt och ovanligt. Helt felfritt. Kaffeservisen såg jag i en antikhandel i Stockholm till ett pris av strax under 2000 kr. Hämtning är lämpligast. Annars kan jag leverera serviserna i Stockholm.
1 100 kr
Blocket.se
Glas och porslin  ·  Malmö

Traditionell japansk kockkniv Santoku

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bladet är tillverkat av rostfritt stål och har därför mycket bra egenskaper. Santoku kniven är en traditionell japansk köttkniv. Total längd: ca 30 cm Bladlängd: 17 cm Blade Material: Rostfritt stål Handtag Material: Trä Om företaget Tacticalstore är en webshop och butik med fokus på outdoor, luftvapen,airsoft och paintball. Fraktfria leveranser med dhl vid beställning över 1000kr På hemsidan kan ni handla med kort eller mot faktura samt så klart postförskott(ej via dhl). Butikens öppettider är 8-16 Måndag till Fredag. Kontakta oss på telefon 0912-30353. Titta Gärna in i webshopen för fler bra produkter.
299 kr
Blocket.se
Glas och porslin  ·  Sunne

Traditionell japansk kockkniv Santoku

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Bladet är tillverkat av rostfritt stål och har därför mycket bra egenskaper. Santoku kniven är en traditionell japansk köttkniv. Total längd: ca 30 cm Bladlängd: 17 cm Blade Material: Rostfritt stål Handtag Material: Trä Om företaget Tacticalstore är en webshop och butik med fokus på outdoor, luftvapen,airsoft och paintball. Fraktfria leveranser med dhl vid beställning över 1000kr På hemsidan kan ni handla med kort eller mot faktura samt så klart postförskott(ej via dhl). Butikens öppettider är 10-18 Måndag till Fredag. Kontakta oss på telefon 0912-30353. Titta Gärna in i webshopen för fler bra produkter.
299 kr
Blocket.se
Husgeråd  ·  Malmö

Japanskt handmålat porslin Kutani

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Oanvänt porslin för 8 personer. Tekanna,tekoppar+tefat,sockerskål,gräddkanna. Terrin,uppläggningsfat,uppläggningsskål,såssnipa,mattallrikar,assietter,djupa tallrikar och små djupa tallrikar som jag tror att man har till förrätt t.ex. soppa. Stämplar på porslinet visar att detta är Kutaniporslin.
2 100 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj