Quantcast
Till salu inom: ”

japanskt handmålat porslin kutani säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Porslin Docka

Örnsköldsvik
Porslin

Hofors
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Genuint äggskalsporslin, handmålat i svart och guld med klassiskt Kutanimönster: Mt. Fuji, japanska hus, en sjö, m m. Märket är Hayasi Fine China Kutani. Kutani betyder nio dalar. Inköpt i Kyoto. Porslinet är tunt och nästan genomskinligt i botten, där ett geisha-ansikte framträder i botten på kopparna. Teservisen består av: Tekanna, sockerskål, gräddkanna 6 koppar med fat 6 assietter Kaffeservisen består av: Kaffekanna, gräddskål, gräddkanna 6 koppar med fat fylls med fördel med expressokaffe Mycket lyxigt och ovanligt. Helt felfritt. Kaffeservisen såg jag i en antikhandel i Stockholm till ett pris av strax under 2000 kr. Hämtning är lämpligast. Annars kan jag leverera serviserna i Stockholm.
Bladet är tillverkat av rostfritt stål och har därför mycket bra egenskaper. Santoku kniven är en traditionell japansk köttkniv. Total längd: ca 30 cm Bladlängd: 17 cm Blade Material: Rostfritt stål Handtag Material: Trä Om företaget Tacticalstore är en webshop och butik med fokus på outdoor, luftvapen,airsoft och paintball. Fraktfria leveranser med dhl vid beställning över 1000kr På hemsidan kan ni handla med kort eller mot faktura samt så klart postförskott(ej via dhl). Butikens öppettider är 8-16 Måndag till Fredag. Kontakta oss på telefon 0912-30353. Titta Gärna in i webshopen för fler bra produkter.
Bladet är tillverkat av rostfritt stål och har därför mycket bra egenskaper. Santoku kniven är en traditionell japansk köttkniv. Total längd: ca 30 cm Bladlängd: 17 cm Blade Material: Rostfritt stål Handtag Material: Trä Om företaget Tacticalstore är en webshop och butik med fokus på outdoor, luftvapen,airsoft och paintball. Fraktfria leveranser med dhl vid beställning över 1000kr På hemsidan kan ni handla med kort eller mot faktura samt så klart postförskott(ej via dhl). Butikens öppettider är 10-18 Måndag till Fredag. Kontakta oss på telefon 0912-30353. Titta Gärna in i webshopen för fler bra produkter.
Oanvänt porslin för 8 personer. Tekanna,tekoppar+tefat,sockerskål,gräddkanna. Terrin,uppläggningsfat,uppläggningsskål,såssnipa,mattallrikar,assietter,djupa tallrikar och små djupa tallrikar som jag tror att man har till förrätt t.ex. soppa. Stämplar på porslinet visar att detta är Kutaniporslin.