Quantcast
Till salu inom: ”

japanskt handmålat porslin kutani säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Porslin

Åre
Porslin

Åre
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bladet är tillverkat av rostfritt stål och har därför mycket bra egenskaper. Santoku kniven är en traditionell japansk köttkniv. Total längd: ca 30 cm Bladlängd: 17 cm Blade Material: Rostfritt stål Handtag Material: Trä Om företaget Tacticalstore är en webshop och butik med fokus på outdoor, luftvapen,airsoft och paintball. Fraktfria leveranser med dhl vid beställning över 1000kr På hemsidan kan ni handla med kort eller mot faktura samt så klart postförskott(ej via dhl). Butikens öppettider är 8-16 Måndag till Fredag. Kontakta oss på telefon 0912-30353. Titta Gärna in i webshopen för fler bra produkter.
Bladet är tillverkat av rostfritt stål och har därför mycket bra egenskaper. Santoku kniven är en traditionell japansk köttkniv. Total längd: ca 30 cm Bladlängd: 17 cm Blade Material: Rostfritt stål Handtag Material: Trä Om företaget Tacticalstore är en webshop och butik med fokus på outdoor, luftvapen,airsoft och paintball. Fraktfria leveranser med dhl vid beställning över 1000kr På hemsidan kan ni handla med kort eller mot faktura samt så klart postförskott(ej via dhl). Butikens öppettider är 10-18 Måndag till Fredag. Kontakta oss på telefon 0912-30353. Titta Gärna in i webshopen för fler bra produkter.
Oanvänt porslin för 8 personer. Tekanna,tekoppar+tefat,sockerskål,gräddkanna. Terrin,uppläggningsfat,uppläggningsskål,såssnipa,mattallrikar,assietter,djupa tallrikar och små djupa tallrikar som jag tror att man har till förrätt t.ex. soppa. Stämplar på porslinet visar att detta är Kutaniporslin.
Helt oanvänt och i bästa nyskick säljes två st Kutani te-serviser från 1930-1950. Sammantaget består dessa två serviser, som säljes tillsammans, av 12 koppar, 12 fat, 12 assietter samt två kannor, två sockerskålar och två mjölkkannor. De är tillverkade i ett mycket tunt porslin med relief geisha (lithophane) i botten och är handmålade.