Quantcast
Till salu inom: ”

kaffeservis geishor japanskt porslin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kaffeservis

Göteborg
Handfat

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Utsökt prydnadsdocka från Japan i form av en Geisha. Dockan står på en platta av trä. Den är mycket välgjord med en välarbetad klädedräkt i siden och brokad. Huvudet är av porslin och har en mycket fin håruppsättning och vackra hårprydnader. Ansiktet är utsökt målat. I handen håller hon hjälmen till en Samurajs rustning. Dockan är från troligen från1900-talets början och är i mycket fint skick, men sidenet har vittrat sönder längst ner på kimonons kant. Den är ca 50 cm hög med plattan . En utsökt och ovanligt vacker docka som är ett mycket fint hantverk.
Utsökt prydnadsdocka från Japan i form av en Geisha. Dockan står på en platta av svartlackerat trä. Den är mycket välgjord med en välarbetad klädedräkt i siden och brokad. Huvudet är av porslin och har en mycket fin håruppsättning. Ansiktet är utsökt målat. Dockan är från troligen från tidigt 1900-tal och är i mycket fint skick, men textilierna har blekts med tiden. Den är ca 41,5 cm hög med plattan . En utsökt och ovanligt vacker docka som är ett mycket fint hantverk.
Litet Japanskt frukostporslin, Geisha girl. Märkt: Sökö China, Hand-painted. I botten på kopparna finns ett ansikte av en Geisha. Porslinet är i benporslin utom kopparna som är i äggskalsporslin (enligt uppg. på nätet). 1 tekanna 1 gräddsnipa 1 sockerskål (en pytteliten skada på baksidans ovankant) 5 koppar med fat (en kopp har en spricka med en liten bit ur) Hämtas eller levereras endast inom Göteborgsområdet
Stor japansk the/kaffeservis av porslin. Väldigt vacker, fint porslin med handmålade Geishor. Ärvde servisen av min farmor och därav osäker på årtal. 3 sorters koppar: totalt 16 3 sorters koppfat: totalt 26 5 kakfat 2 stora tillbringare 2 sockerskålar 2 mjölkkannor Mkt Gott skick Pris: 400 kr 2 små antika vackra hammare 1 vikt redskap för husgerådet Pris: 400 kr Vackra gamla antika burkar: Totalt 10 st i olika storlekar och motiv: Pris: 300kr Allt för: 900kr
Bild 1) Oljelampa Bild 2) Diverse koppar Bild 3) Kaffeservis B&G Bild 4) Japansk Moccaservis (med Geisha i botten) Bild 5) Dockservis (70 år) Bild 6) Matservis Hackefors OBS! Ring för prisuppgift!