Quantcast
Till salu inom: ”

jobba som sällskapsdam säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Då dottern inte är bestämd nog, söker Maja gräddnos ny ägare. Maja är en 9 årig ponny som vet vad hon vill, men kan gå långt med rätt ryttare. Hoppar med god teknik och söker sig naturligt rätt inom dressyren. Är även körd. Helst ser vi att Maja kommer till någon med lämplig ryttare, men hon skulle även kunna passa som körponny/sällskapsdam. Registrerad som svensk ridponny då hon ej har godkänd stam. Massa utrustning, såsom ny bomlös sadel, westernsadel, träns, täcken m.m medföljer vid köp. Fodervärd kan också vara av intresse. alternativt byte mot supersnäll b-c ponny, eller hästtransport. Inledande kontakt gärna via mail då jag jobbar oregelbundet. Filmer kan fås på begäran.
Printz publishing. 1 uppl. 2012. 393 s. Inbunden. 510 gram. Nyskick. En kärlekshistoria som får dig att gråta, skratta och bli arg allt på en gång" Lou Clark och Will Traynor är så olika man kan vara. Lou bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen från kaféet där hon jobbar. Hon har inga ambitioner utanför den lilla stad där hon bott i hela sitt liv. Will var en atletisk A-personlighet, framgångsrik aktiemäklare med toppjobb i London och snygg flickvän. Tills en motorcykelolycka tog ifrån honom alltsammans. När Lou blir arbetslös tar hon jobbet som den totalförlamade Wills sällskapsdam enbart för att hon inte kan hitta något annat, och hon behöver verkligen pengarna. Will har bestämt sig hans liv är trångt och glädjelöst, och han vet exakt hur han ska få slut på alltihop. Lou bestämmer sig i sin tur för att få Will att ändra sig. Ingen av dem vet att de kommer att förändra varandra för alltid. Flera ex finns i lager.
Polly är en korsningsponny född 2008. (e russ u shettis/fjording. Ca 128 cm. En pigg och aktiv ponny som är rolig att jobba med. Lär sig fort. Regelbundet verkad och vaccinerad. Longerad och tömkörd. Kan nog bli en bra körponny för den som vill fortsätta inkörningen. Riden i alla gångarter i skogen men inte utbildad. Polly trivs bäst när hon får arbeta så hon passar med en ambitiös ryttare som vill träna och/eller tävla lätta klasser hoppning/dressyr. Passar troligen bra även på ridskola då hon gillar att röra sig mycket och när det händer mycket runt omkring. Hon är van att gå på lösdrift samt stå uppstallad. Trevlig att hantera. lätt att lasta. Frisk och stark ponny som även kan ridas av en liten vuxen. Jag har haft henne sedan hon var 10 månader men jag har inte tillräckligt med tid för henne. (och hon trivs inte med att vara sällskapsdam). Priset är inklusive viss utrustning och kan diskuteras. Jag kan även tänka mig att låna ut henne på foder. Flera bilder kan mailas. Ring mig för mer information.
Printz Publishing | Utg. 2013. Ej o.u. | Pocket. | 397 s. | 9789187343032 | Denna bok är förlagsny. | Originaltitel: Me before you | Språk: Svenska --- Mer info: ""En kärlekshistoria som får dig att gråta, skratta och bli arg allt på en gång"" Lou Clark och Will Traynor är så olika man kan vara. Lou bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen från kaféet där hon jobbar. Hon har inga ambitioner utanför den lilla stad där hon bott i hela sitt liv. Will var en atletisk A-personlighet, framgångsrik aktiemäklare med toppjobb i London och snygg flickvän. Tills en motorcykelolycka tog ifrån honom alltsammans. När Lou blir arbetslös tar hon jobbet som den totalförlamade Wills sällskapsdam enbart för att hon inte kan hitta något annat, och hon behöver verkligen pengarna. Will har bestämt sig hans liv är trångt och glädjelöst, och han vet exakt hur han ska få slut på alltihop. Lou bestämmer sig i sin tur för att få Will att ändra sig. Ingen av dem vet att de kommer att förändra varandra för alltid. Livet efter dig har blivit enormt älskad och populär i England, och valdes till årets bästa bok av läsarna i Richard & Judy Book Club. ""En kärlekshistoria som får dig att gråta, skratta och bli arg allt på en gång"" En bokcirkel för alla ""Det är en rörande, smärtsam berättelse om en annorlunda kärlek. Språket är enkelt i kompositionen med en subtil humor, det dystra ämnet till trots. För att ta till en möjligen sliten kliché, så kan detta mycket väl vara århundradets kärlekshistoria."" Bibliotekstjänst Jag har haft väldigt svårt att lägga ifrån mig boken och känner mig ovanligt engagerad i personerna, så till den milda grad att jag faktiskt tror att jag drömde om Lou och Will i natt. Lite som med One Day när det begav sig. Helena Dahlgren, Dark places blogg Christ alive, what an amazing book. I cant think of enough superlatives. Im sick from crying. Its INCREDIBLY moving and so brave dealing with such a delicate subject without any silly sidestepping. SUCH a great heroine, so belieavable, real, lovable, likeable. And what a powerful love story. And told with such warmth. My book of the year so far. PLEASE read it! Marian Keyes JOJO MOYES (f 1969) har jobbat som journalist, bl a på The Independent, men är sedan 2002 författare på heltid. Hon har skrivit nio romaner, varav tre finns på svenska: Det skyddande regnet, Moln över Arcadia och Brudskeppet. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
Printz Publishing | Utg. 2012. Ej o.u. | Förlagsband. | 393 s. | 9789197980364 | Denna bok är förlagsny. | Originaltitel: Me Before you | Språk: Svenska --- Mer info: ""En kärlekshistoria som får dig att gråta, skratta och bli arg allt på en gång"" Lou Clark och Will Traynor är så olika man kan vara. Lou bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen från kaféet där hon jobbar. Hon har inga ambitioner utanför den lilla stad där hon bott i hela sitt liv. Will var en atletisk A-personlighet, framgångsrik aktiemäklare med toppjobb i London och snygg flickvän. Tills en motorcykelolycka tog ifrån honom alltsammans. När Lou blir arbetslös tar hon jobbet som den totalförlamade Wills sällskapsdam enbart för att hon inte kan hitta något annat, och hon behöver verkligen pengarna. Will har bestämt sig hans liv är trångt och glädjelöst, och han vet exakt hur han ska få slut på alltihop. Lou bestämmer sig i sin tur för att få Will att ändra sig. Ingen av dem vet att de kommer att förändra varandra för alltid. Livet efter dig har blivit enormt älskad och populär i England, och valdes till årets bästa bok av läsarna i Richard & Judy Book Club. ""En kärlekshistoria som får dig att gråta, skratta och bli arg allt på en gång"" En bokcirkel för alla ""Det är en rörande, smärtsam berättelse om en annorlunda kärlek. Språket är enkelt i kompositionen med en subtil humor, det dystra ämnet till trots. För att ta till en möjligen sliten kliché, så kan detta mycket väl vara århundradets kärlekshistoria."" Bibliotekstjänst Jag har haft väldigt svårt att lägga ifrån mig boken och känner mig ovanligt engagerad i personerna, så till den milda grad att jag faktiskt tror att jag drömde om Lou och Will i natt. Lite som med One Day när det begav sig. Helena Dahlgren, Dark places blogg Christ alive, what an amazing book. I cant think of enough superlatives. Im sick from crying. Its INCREDIBLY moving and so brave dealing with such a delicate subject without any silly sidestepping. SUCH a great heroine, so belieavable, real, lovable, likeable. And what a powerful love story. And told with such warmth. My book of the year so far. PLEASE read it! Marian Keyes JOJO MOYES (f 1969) har jobbat som journalist, bl a på The Independent, men är sedan 2002 författare på heltid. Hon har skrivit nio romaner, varav tre finns på svenska: Det skyddande regnet, Moln över Arcadia och Brudskeppet. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.