Quantcast
Till salu inom: ”

kanadensare kanot säljes

Kanot

Trollhättan
Hyra Kanot
F
Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kanot i gott skick. Lite matt i lacken, men annars ok. Se bilderna för egen uppfattning. Har ganska nya britsar av trä, fäste för packning i mitten och utrymme med "lock" i för och akter. Ca 520 cm lång. Maila gärna frågor. Kanoten finns i Lerum och två fina paddlar i trä medföljer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Med en kanadensare i trä infinner sig den rätta känslan! Denna kanot är byggd under 1900-talets första hälft och har varit i min ägo under ca. 40 år. Har använts sparsamt under denna tid. Längd: 495 cm Bredd: 82 cm. För några år sedan lät jag helrenovera kanoten (kvitton finns) och sedan dess har jag faktiskt inte använt den alls. Den är alltså i nyskick! Mejla eller ring 0705-493584 för mer info.
Hej , är ute efter 2st kanoter i bra skick för en vettig peng. Har tänk ett pris mellan 1000-2500 per st inkl paddlar, har man tur kanske man får något riktigt bra för dessa pengar hoppas vi. Skicka MMS eller maila om vad du har att erbjuda gärna då ett foto TACK. Så länge annonsen är kvar på blocket! Då är vi FORTFARANDE intresserade av en KANOT/KANADENSARE MVH familjen Andrén
Jag och några kamrater planerar att paddla några älvar från högt uppe i fjällen i sommar, men vi saknar kanoter! Nu är vi på jakt efter 2 st kanadensiska kanoter, helst Old Town-kanoter i plast, men vilka kanadensare som helst går bra egentligen. Vi kan hämta upp dem nästan vart som helst i Norrbotten, men ju närmare Abisko desto bättre. Hör av dig om du har något intressant liggandes, vi är intresserade av allt som är någorlunda helt och flyter!
super fin vagn för sin ålder totalvikt 960 kg där er bra plats för 2 vuxna och 2 halv stora barn att sova med vagnen får du nästan nytt sommar förtält, alt funkar i vagnen och er till pass liten att du får dra han på flesta bilar ring mej, jag tittar inte på mejl eller SMS priset er 15000 eller kan diskuteras på plats kan ta kanot,kanadensare,gummibåt eller någon form for båt till takräcke som en del av priset