Quantcast
Till salu inom: ”

jofa rhodos tält retro tält säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

halsband retro

Stockholm
halsband retro

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett blått 4-manstält från tidigt 70-tal med inner och yttertält. Ena långväggen går att fälla upp som ett baldakintak. Mycket fint skick och sparsamt använt. Instruktionsbroschyr ingår. 850:- Ett grått mindre, 3-4 man, från 50-talet. Även det i fint skick om än lagat på några små ställen. Ser lite säckigt ut här men går naturligtvis att spänna upp ordentligt om man ska bo i det. Extra yttre duk ingår också. 500:- Finns i Bro men kan tas med till Dalarna under v.31 eft ök.
Nu har vi fixat ett eget litet tältloppis med självbetjäning. Har ni vägarna förbi så stanna och ta en titt, det är en salig blandning. Tänker lägga ut eftersom, vill först kolla om det funkar med självbetjäningen. Prissatt med lappsystem (lista på väggen) och skrivet pris med lappar på varan. Ligger i Dångebo Småland, väg 120 mellan Tingsryd och Emmaboda. Skyltat från väg 120 Dångebo, Eftersom det är självbetjäning så är det öppet ALLA DAGAR - ALLA TIDER. Alla Välkomna
4 manns tält från 1963. Helt å rent, dragkedjorna hela. En ägare före mig. Lätt att sätta upp för en person. Tyvärr lite blekt i yttertältet, innertältet ser nytt ut. Skickas inte, hämtas på plats. Ring vid intresse.
Retro tält från Jofa för 4-6 personer. Mkt fint skick, ingången till ett av innertälten har en reva vid dragkedjan. Kraftigt tak i galon. Två innertält med en garderob mellan, har även någon gammal broschyr kvar. Storlek ca 4x4m samt ca 2m i takhöjd.
Retro tält från 60-talet, använt endast 1-2 ggr, som "nytt" Bilden är en illustrationsbild på ett likadant tält.