Quantcast
Till salu inom: ”

johanson design säljes

Byxor

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har tre st härliga snurrstolar från 70-talet i originalklädsel. Med vit galon på bakstycket och ett mjukt sammetstyg på sitsen. Färgen går i senapsgult/ mörkt beige. De är från svenska Markaryd, Johanson Design, stolen som fortfarande finns i produktion, heter Viggen och är en mycket bekväm stol att sitta i. Vi har även en fjärde stol som en händig person behöver sätt ihop. Paketpris för alla fyra: 1800 kr el 600 kr st
tro det är 60-70 tal gammal klassiker i kanon skick. blänker lite på bilderna. då solen lyser ute. randen på stolen är vatten från en trasa eftersom jag precis torkat ren den från damm. den är i fint skick. finns ett gammalt märke under då det står johansondesign på. markaryd made in sweden. flera bilder kan skickas. maila så fall. jobbar oregelbundet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sängbord från Bröderna Johanson. Tillverkade i valnöt. Mycket stilren, enkel och snygg design med en hylla och ribbor som bakstycke. Finns i begränsat antal. Mått: 42x32xH55cm Kom och fynda i vår Outletbutik på Bangatan i Majorna i Göteborg! Här säljer vi skylt- & lagerex från välrenommerade Johan Tibergs möbelhus till starkt reducerade priser. Du hittar allt från retro & vintage 50-tal, 60-tal till sprillans nya möbler från exempelvis Swedese, Bröderna Andersson, Horreds, Karl Andersson & söner. Välkommen önskar vi i personalen på Johan Tibergs Outlet!
Ergonomisk kontorsstol av designermärket JohansonDesign, (modell Texas) med svart tygsits. Armstöden är justerbara i höjd- och sidled och nackdynan i höjdled. MÅTT Sitthöjd: 44-55cm Total höjd: 125-135cm Total bredd: 58-64cm Total djup: 58-64cm Läs mer om designern på www.johansondesign.se och info om skrivbordsstolen Texas finner du på www.johansondesign.se/prislista.pdf (sid 53). Ord pris: från 6 380kr Mitt pris: 1 490kr Prutat och klart! Så länge annonsen finns kvar, finns stolen kvar.
Säljer nu våra superfina barstolar som vi köpte för 2år sedan. De är i mycket gott skick och är använda väldigt lite. Sittdelen är av vitt skinn som är lätt att torka av och hålla rent. Sitthöjden är 83cm. Stabila och bra stolar med snygg design. Ett fynd!!! Säljer dom inte separat då detta är ovanliga stolar som är svåra att få tag på. Nypris för två år sedan var 1795:-/st. Ev billigare vid snabb å smidig affär. Ring eller maila för mera info. Mvh Johnas