Quantcast
Till salu inom: ”

johnson 6hk sprängskiss säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en mycket välvårdad och lite använd 2-takts utombordare till salu. Johnson 6 hk från 1999. Denna motor är en känd motor för att vara driftsäker med hög kvalite, Ägd av en gubbe på över 80år där av de få timmarfna. ca 30 tim. Startar alltid på första rycket. Helt problem fri.. Har en plast tank på 20L med blåsa till denna. Inga byten eller sista priset kompisar tack. 6000:- prutat och klart. Först till kvarn.. Passa på att få en näst intill ny motor innan sommaren är slut:) rokult. tvåtakt.
Hej. Ska sälja en Crescent båt med Johnson motor till. Båt: Cresent 42 = 4.26 lång & 1.62 bred Motor: Johnson 6hk Ingår: Åror, 2st spöhållare, ankare, öskar, extern bensindunk, snören, lås. Kärra ingår EJ. Sjö klar är den, men är en gammal båt så det finns några små saker som man kan förbättra. Mer bilder finns om så önskas. Snabb affär så kan vi diskutera priset //Jonas Jansson
Utombordare med lång rigg Johnson Seahorse 6 hp (båtmotor) Ej startad på 5 år. Då gick den utmärkt men trögt att lägga i backläget. Modellbeteckning: 6R71E (6 hp tillverkad 1971 Elstart) Har alltså inte kollat att den startar men en 70-tals-Johnson är en 70-tals-Johnson. Bensintanken är från tidigt 90-tal. Standarkoppling för bensin till utombordare. Luftskruv. Texten Yamaha på sidan. Motor och tank säljes för totalt 800 kr.
Johnson 6 hk 2-takt med lång rigg i prima skick. Fram, back och neutral Servad med nya tändstift,bytt olja i växelhuset,rengjort bränslesystem. Impeller byttes förra säsongen. Lättstartad. Tank ingår. Endast använd i sötvatten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nya utomborddelar. Finns bla packningar, (cdi boxen är såld)tenspolar, div tändnings el. Kolvringar, impeller, skruv, sprintar, ett antal tändstift med förvaring i plåt, mm Finns till Suzuki, OMC, mercury, Volvo penta, något till Yamaha, Hämtas i Tibro. Ett bra paket till er som skruvar med utombordare eller behöver lite delar. 2st beg kåpor till fyrtaktare mariner och Suzuki. En gammal fottoläsare med ett antal sprängskisser. Några beg mercury sidoplåtar och beg växelhus Johnson 6hk. Några reperationsböcker. Säljes pga lagt ner skruvandet. Pris 1500kr för allt. Hämtad snarast i tibro.