Quantcast
Till salu inom: ”

johnson båtmotor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin motor , välskött . Säljer den för att hjälpa till med garage rensning åt mormor . Ifall bilden i annonsen inte räcker maila eller ring , så skickar jag fler bilder. Slänger även med en soppa dunk med pump som passar till motorn. på ca 20 liter (5 imperial Gallons) Nej jag har inte personligen testat motorn , Enligt min morbror gick den fint senast den var startad inga problem Snöret behöver bytas. Jag är inte omöjlig när det kommer till prutning. men är inte intresserad av Vänner eller skambud
Tja jag har en gammal båtmotor till salu. Den startar o går men jag vet inte hur man ställer in förgasaren så jag får den inte att gå bra, borde inte vara nå svårt för den som kan pilla på en förgasare. Den går att provstarta om så önskas. Jag har nån gammal trycktank som jag skickar med också. Kan kanske bytas mot nå roligt, ring o säg va ni har så får vi se. Ring eller smsa för jag kollar inte mailen mer än en gång i månaden. Bvsa. Mvh Simon.
Har 4st reservdelsmotorer alla 4 är från 1980-talet tror jag. 1st Johnson 25h 1st Mariner 15h 1st Yamaha 15h 1st suzuki 40h Säljes tillsammans till den händiga som behöver renoveringsobjekt eller till dig som behöver delar. Ingen idé att maila finns bara på telefon! pris: Johnson 1000kr mariner 700kr Yamaha 700kr Suzuki 2000kr paketpris: 3500kr
Säljer min reservmotor Johnson 20 HP, -89 Den har alltid startat och fungerat. Nu när jag tog fram den och gick igenom den startade den på andra draget, Säljer den för att jag skall göra mig av med aktuell båt. Motorn säljs som den är utan tank. En kanon motor som bara tickar och går. Först till kvarn gäller. Annonsen kvar = motorn kvar. Den finns i Nykvarn utanför Södertälje.
Båtmotor 4,5hk. 2-takt,2 cyl Johnson. skavd på kåpan upptill,annars felfri motor som gått ca 20tim! totalt=nyskick,blank felfri propeller,kort felfri repfri rigg. Blev endast 2 turer i somras pga större motor. har haft den i 3 somrar ca 7 turer. Startat på 2a-3e draget. Går rent på tomgång. Tänkte ha kvar den till lillbåten,men har införskaffat en elmotor till den. Servad förra våren med allt genomgånget. Nya stift och filter. Fram,back,neutral. Går att provstarta i tunna. Hämtas. Kan ordna gratis frakt 23/1.Sälen-Karlstad-Göteborg-Sjöbo. Eller 26/1.Sjöbo-ca Jönköping-Mariestad-Vansbro-Sälen.