Quantcast
Till salu inom: ”

jonsered lr 12 trädgårdstraktor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej nu var det dags att sälja min pärla. Det är en Jonsered LR 12 i bra skick. Nya däck. Nya remmar. Nya klippblad medföljer. Lite rost i klipphuset. Helt körklar för säsongen. Prisidé 8900kr. Ring eller mejla.
Beg. Jonsered LR 12 i fint skick. Motortillverkare: Briggs & Stratton 12,5hp Transmission: Manuell 5 växlar. Klippbredd: 90cm. Uppsamlare. Nyservad och genomgången. Ring eller maila för mer info.
Bra trädgårdstraktor med 95 cm klippbredd. Medföljer både uppsamlare samt ombyggnadskit för multiclip (knivar + plugg för utkast). Perfekt för lite större ytor!
JONSERED LR 12 komplett med uppsamlare.Allt i bra skick. Välvårdad har förvarats inomhus säljes för 8500:-. Finns i STRAND VÄNNÄS. Ring Gunnar på tel. 070-2708846
Jag säljer en trädgårdstraktor, Jonsered LR 12, med en Briggs o Stratton 12 hästars motor, årgång okänd. Den fungerar och klipper bra och har en stor uppsamlare. Haft problem med att starta den, har därför bytt tändningslås och tändspole men fortfarande är det något som inte är ok. Motor o växellåda helt ok. Den händige kan säkert enkelt fixa startproblemen. Vill bli av med den snabbt, därav det låga priset.