Quantcast
Till salu inom: ”

jordfräs honda f800 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

HONDA F800 jordfräs med KOVA fräsaggregat. Fräs aggregatet är isärplockad då kedjan behöver bytas. Alla gamla delar finns. En spricka på kedjehuset behöver svetsas. Nya packboxar medföljer. Ny kedja kostar ca. 700kr att skaffa i butik. En kniv saknas. Ny kostar ca. 230kr att köpa. Övriga knivar i bra skick Jag har tyvärr inte själv tid att skruva ihop den. Lägg ett par timmar på den så har du en mycket kraftfull jordfräs. Årsmodell okänd. Allt funkar på traktordelen. Lättstartad, 7Hk 6 växlar fram och 2 back
En tvåhjulstraktor är en sann vän i trädgården och på större ytor - året runt. På dessa modeller kopplar man jordfräs, slåtteraggregat, kupplog, borstaggregat eller snöblad (tillbehör). Våra pålitliga tvåhjulstraktorer har tålig transmission och är driftsäkra. Hondas tvåhjulstraktor är kraftfulla och slitstarka. Hjulen har stor diameter och är försedda med vikter för bättre grepp. Lätt att köra. Systemet med strykoppling frikopplar drivningen i varje hjul eller varje halva av verktyget oberoende av varandra. Det gör att det går lätt att ändra riktning (vid plöjning t ex blir det enkelt att vända vid slutet av varje fåra. En maskin i mycket bra skick säljes med sopaggregat och snöblad. 7 hk motor 6 vxl fram 2 bak Priset kan diskuteras på plats.
Stor rejäl Italiensk handgjord Växelplog. Till tvåhjulstraktor, jordfräs eller dyl Har kört denna efter min Honda F800. Har för tung jord här så den orkar inte riktigt med. Men där jorden var lättare blev det mycket fint resultat. Således bara testad två gånger. Som ny helt enkelt. Den går nog att fästa på en bom och köras bakom vanlig traktor på trepunktsfäste om man är lite händig. Fler bilder och beskrivning kan sändas per mail. Pris diskuteras på plats.
Honda jordfräs F800 säljes, i behov av översyn, har stått i många år - 4000:- Honda jordfräs G40 säljes, i behov av översyn, har stått i många år 2000:- Kåpa till gräsklippare, passande äldre tvåhjulstraktor Regina Clio, i mycket bra skick 400:- Hans 070-230 09 08
Jag vill köpa en jordfräs av kraftig modell i gott skick, helst en Honda f800. Kontakta mig helst per telefon, men mail går också bra.