Quantcast
Till salu inom: ”

jula kaminskydd säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

4 längder

Trollhättan
ljusstake

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En charmig Badtunna som är rejält tillverkad i flera lager glasfiber och gelcoat! Kaminen är tillverkad av rostfritt stål och har ett cirkulationsrör som bidrar till en mycket snabbare uppvärmning. Kamin, betsad panel, kaminskydd och skorsten ingår! Färdig att användas omgånde! Storleken är 2 meter i diameter och tunnan rymmer ca 8 - 10 personer. Djupet är anpassat så att alla badande ska kunna sitta ledigt och behagligt. Ytterligare fördelar med badtunnan: - Väldigt lättskött - Svensktillverkad - Lätt att rengöra - Kan brukas året om oavsett väder Det finns även en mindre modell som är 180 cm i diameter med lite högre sits. Dessa finns i Ånge och fraktas väldigt enkelt med vanligt bilsläp. Slå till i tid och var garanterad på att ha en Badtunna hemma i Jul och Nyår! OBS: Nu kör vi även ut och levererar till er inom en radie av 10 mil från Ånge - Endast 995:-!
I vår norrländska båtfabrik gör vi också glasfiberarmerade plast tunnor / pooler som är lätta att hålla rena, är närmast underhållsfria och håller sig fräscha år efter år. Har de flesta modellerna på lager, så leveranstiden är kort. Vi tillverkar dem i två typer, i tre storlekar. En altanmodell som man bygger in själv, och en trädgårdsmodell som är inbyggd i trä och badklar. Kamin, kaminskydd, rostfritt rökrör och bottenventil ingår i alla. Prisexempel för mellanstorleken 2m (ca 7 pers) Badtunna Altan: (badtunna, rostfri kamin, kaminskydd, bottenventil och rostfritt rökrör) 16500:- Badtunna Trädgård: komplett med träutsida (badtunna, rf kamin, kaminskydd, bottenventil, rostfritt rökrör och inbyggnad med tryckimpregnerat trä) 23000:- Frakt tillkommer, max 1500kr Vi stänger fabriken under jul och nyår så passa på och beställ nu! NYHET!!! Nu är Premiumtunnan här, en isolerad tunna med isolerat lock och förberedd för reningsverk..! Mer info på hemsidan! Gå gärna in på www.sandstrombad.se för komplett prislista och för att hitta en återförsäljare i din närhet! Du kan dela upp din betalning om du vill!
Barngrind från BabyDan 5 delar. Använd endast en jul, runt granen. Perfekt som kaminskydd och mycket annat. Nypris 1100:- Priset går att diskutera vid en snabb affär.