Till salu inom

"jula kaminskydd säljes"

Stockholm
Idag

Finsktalande Customer Advis...

Blocket.se
Kungsör
Idag

Utemöbel set Tärnö IKEA / S...

2 000 kr
Blocket.se
Enköping
Idag

Kayoba spinningcykel

2 500 kr
Blocket.se
Kumla
Idag

Gediget skruvstäd

500 kr
Blocket.se
Ulricehamn
Idag

MC-lyft 680 kg, NY

700 kr
Blocket.se
Ängelholm
Igår

Ikea WOLFGANG Stol, Conform...

Blocket.se
Borlänge
Igår

Spabad från Jula

3 000 kr
Blocket.se
Lund
Igår

Cykelhållare

1 200 kr
Blocket.se
Butik
Igår

Kampanj /U-Bäddsoffor/ FRI...

18 990 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

"Fjälltunnan"-Komplett-Innan Jul & Nyår

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 månader
En charmig Badtunna som är rejält tillverkad i flera lager glasfiber och gelcoat! Kaminen är tillverkad av rostfritt stål och har ett cirkulationsrör som bidrar till en mycket snabbare uppvärmning. Kamin, betsad panel, kaminskydd och skorsten ingår! Färdig att användas omgånde! Storleken är 2 meter i diameter och tunnan rymmer ca 8 - 10 personer. Djupet är anpassat så att alla badande ska kunna sitta ledigt och behagligt. Ytterligare fördelar med badtunnan: - Väldigt lättskött - Svensktillverkad - Lätt att rengöra - Kan brukas året om oavsett väder Det finns även en mindre modell som är 180 cm i diameter med lite högre sits. Dessa finns i Ånge och fraktas väldigt enkelt med vanligt bilsläp. Slå till i tid och var garanterad på att ha en Badtunna hemma i Jul och Nyår! OBS: Nu kör vi även ut och levererar till er inom en radie av 10 mil från Ånge - Endast 995:-!
17 900 kr
Blocket.se
Tomt- och Trädgårdsartiklar  ·  Västerbottens län

Vedeldade badtunnor i plast

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
I vår norrländska båtfabrik gör vi också glasfiberarmerade plast tunnor / pooler som är lätta att hålla rena, är närmast underhållsfria och håller sig fräscha år efter år. Har de flesta modellerna på lager, så leveranstiden är kort. Vi tillverkar dem i två typer, i tre storlekar. En altanmodell som man bygger in själv, och en trädgårdsmodell som är inbyggd i trä och badklar. Kamin, kaminskydd, rostfritt rökrör och bottenventil ingår i alla. Prisexempel för mellanstorleken 2m (ca 7 pers) Badtunna Altan: (badtunna, rostfri kamin, kaminskydd, bottenventil och rostfritt rökrör) 16500:- Badtunna Trädgård: komplett med träutsida (badtunna, rf kamin, kaminskydd, bottenventil, rostfritt rökrör och inbyggnad med tryckimpregnerat trä) 23000:- Frakt tillkommer, max 1500kr Vi stänger fabriken under jul och nyår så passa på och beställ nu! NYHET!!! Nu är Premiumtunnan här, en isolerad tunna med isolerat lock och förberedd för reningsverk..! Mer info på hemsidan! Gå gärna in på www.sandstrombad.se för komplett prislista och för att hitta en återförsäljare i din närhet! Du kan dela upp din betalning om du vill!
0 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Sigtuna

BabyDan Flex 5 barngrind

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Barngrind från BabyDan 5 delar. Använd endast en jul, runt granen. Perfekt som kaminskydd och mycket annat. Nypris 1100:- Priset går att diskutera vid en snabb affär.
800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj