Quantcast
Till salu inom: ”

julgransnätare nätare till julgranar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ska ni sälja julgranar iår? Då har vi redskapen som underlättar betydligt, både vid paketering samt vid kundleverans. De är bägge i mkt bra skick! Två stycken julgransnätare i två storlekar, 35 cm och 45 cm. Alltså för "vanlig" gran och för kungsgran/större granar. Det finns bara det nät som sitter på den stora kvar, men det finns att köpa på annonser. På den lilla blå fattas dock det gummiband som ska hålla styr på nätet vid paketering. Vi har knötet ett grövre snöre runt istället. På den stora grå finns en kniv fastmonterad på stommen att skära av nätet med. De går att separera från underredet. Säljes endast tillsammans! Priset är för bägge!!!
Nätare En bra julgransnätare till din försäljningsplats ett måste! Julgranen blir lätt att transportera hem, och det är en jättebra service för kunden. Presenningen har vi haft över som på bilden för att nätet inte skall frysa ihop vid sämre väderlek Fastmonterad kniv på ställningen gör det enkelt att kapa nätet i önskad längd. storlek 45 cm/diameter. Det sitter ett nät på vid leverans och 2 nät medföljer. Sedan går det att beställa nya nät från några olika ställen, tips kan ges. Prutat och klart. Finns även ställning till rödgran med plats för ett tiotal granar och en bra ställning till 4 st kungagranar
Julgransnätare samt 2 st "ringar" med nytt nät. Avhämtas i Kungsbacka. Svar endast kvällstid till mobil.
Nät till julgranar/julgransförsäljning Storlek 34 cm eller 45 cm diameter, finmaskigt. 3000 meter/10 pack i en förpackning. Vi har även nätare i galvaniserat stål, två delar. Annons på nätare.
Nättunna för att näta julgranar samt 5 stycken ställ för att ställa upp julgranar när man säljer dessa, plats för total 25 julgranar. Ställen är lätta att fälla ihop och tar liten plats att lagra mellan säsongerna. Ett extra nät medföljer till nätmaskinen 1500 kr för allt. Ett komplett kit för julgransförsäljare.