Quantcast
Till salu inom: ”

jullandskap julby tomtelandskap säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bonniers Junior Förlag AB. 1982. 159 s. Inbunden. 28x20cm. 760 gram. Jultraditioner från advent till Tjugondag Knut. Julbak, julpyssel, julklappar, julkort, julgodis, jullandskap samt visor, verser och sagor av bl a Elsa Beskow, Selma Lagerlöf, Nils Ferlin, Alf Pröysen, Zacharias Topelius. Rikt illustrerad av bl a av Jenny Nyström och Aina Stenberg. Boken är i gott skick men det finns en etikett på pärmens insida, ett av hörnen är lite stött och det är ritat diskret med tusch på två av sidorna. * Porto tillkommer. Endast förskottsbetalning. Titta gärna på mina övriga annonser på Bokbörsen så kan jag samfrakta. Man kan söka på säljarens alla annonser.
Säljer fyra hus till jullandskap och en bro.Hus med affär och butik (LEMAX) Värdshus(LEMAX) bro (LEMAX). Ytterligare två hus av okända märken, en station och ett hotell . Samtliga hus och bro har originalkartonger. Finns också adapter med ljus till för möjlighet att koppla samman alla husen. Säljes för 150:- per hus och 100:- för bron samt 150:- för ljusanläggningen eller 650:- för hela paketet. Vid intresse kan separat bild skickas.
Julby med sex st välgjorda hus från Thomas Kinkades "Village Christmas collection" (hotell, bageri, presentaffär, kyrka, viktoriansk hem och tomtens verkstad) samt figurer m m säljes p g a platsbrist. Till varje handmålat hus finns ett numrerat certifikat. Som exempel är höjden på ett av husen 16,5 cm. Får gott och väl plats på ett utrymme av 140 cm bredd och 40 cm djup. På bilden är bredd och djup 180 x 43 cm. Har använts två jular. Nypris 7.241 kr. Hämtas och betalas samtidigt enligt överenskommelse.
Verbum AB | Utg. 2015 | Kartonnage. | s. | 9789152634738 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: P Resan till den första julen är berättelsen om när Jesus föddes!/P P Den är en pop-up-bok och samtidigt ett jullandskap att vika ut och berätta om eller leka med./P UL LI en bok med sex pop-up-scener LI ett jullandskap att vika ut och berätta om eller leka med LI på andra hållet en bok med hela berättelsen LI och så ytterligare en bok där alla som är med i julevangeliet får presentera sig/LI /UL P I kuvertet på pärmens insida finns de lösa julkrubbefigurerna!/P | LEVERANS: Denna bok har vi på ett lager utanför stan och kommer att skicka från oss inom cirka 5 arbetsdagar.
Jullandskap.Julby.Tomtelandskap.