Quantcast
Till salu inom: ”

juno docksäng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

docksäng

Helsingborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 st. docksängar säljes. replik på den danska barnsängen Juno. Formsydd madrass medföljer. Sängen görs för hand vilket resulterar i att den inte är perfekt utan kan ha små hack i träet och det kan finnas rinningar i färgen men gör den extra charmig i sitt hantverk. Jag har dock slipas av skavanker för att måla om men så tröt lusten varför de mer är "shabby chick" nu. Mått: ca 53 x 28 x 35 cm. Liggmått ca 49,5 x 26,5 cm Inköpspris ca: 800kr./st. Pris: 400kr. / st.
Säljer vår superfina docksäng Juno från Small stuff som vi köpt på House of Hedda. Den har några små skavanker precis som alla dessa docksängar har (se House of Heddas hemsida samt utdrag nedan). Tillexempel är färgen lite avskavd på ena kanten, men har varit det sedan vi köpte den, det går att måla i. Madrass ingår, men inte bäddsetet. Finns att hämta vid Fridhemsplan från ett rök och djurfritt hem. http://www.houseofhedda.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.pl?funk=visa_artikel&artgrp=107&artnr=SMSTDOCKSANG&visa=1-30&Sort=Beskr&Visn=Std Utdrag från House of Heddas hemsida: Bedårande vitmålad docksäng i den klassiska danska barnsängsmodellen Juno. Madrass medföljer. L 52,5 cm h 34 cm b 28,5 cm. Bäddset och pläd ingår ej utan köps separat. Då sängarna är handgjorda och inte fabrikstillverkade syns spår av arbetsproccesen på möbeln tex någon spricka, övermålad del m.m, de är inte perfekta. Det är så de ser ut! Är man väldigt noga med detta så avråder vi från att du beställer!
Helt i nyskick. Fin vitmålad docksäng i den klassiska danska barnsängsmodellen Juno. Mått: L 52,5 cm h 34 cm b 28,5 cm. Nypris: 950kr Maila eller sms:a vid intresse! Bäddtillbehör medföljer ej.
Helt ny och oanvänd docksäng med sängkläder. Märket Juno. Ny pris 835kr Nu 550kr
Bedårande vitmålad docksäng i den klassiska danska barnsängsmodellen Juno. Madrass medföljer. L 52,5 cm h 34 cm b 28,5 cm