Quantcast
Till salu inom: ”

dansk barnsäng juno säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barnsäng

Stockholm
BIL Barnsäng

Tyresö
Barnsäng

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Finaste spjälsäng (William) från Norravi inkl specialsytt Hästens madrass (när bara det bästa er gott nog till bebis!). Tillhörande skötbord (Victoria) från samma serie! Dansk design, super kvalitet och lika fin som Juno sängen! Se hemsidan www.rollabout.se för mera info om produkterna! Cool barnsäng/spjälsäng/spjällsäng! Från 2008 och med 2 barn bakom sig :-) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu vår Juno, en äkta raritet från 50-talet designad av danske Viggo Einfeldt. En växa-säng som följer barnet från spädbarnstiden till 6-års ålder. Båda spjälsidor finns, och även stödbenet. Se originallappen i botten, som garanterar äktheten. Många kopior har gjorts på denna säng, bla Sebra. Men detta är alltså det underbara originalet. Fungerar perfekt även till dagens småttingar, med så härlig patina. Sökord: retro, växasäng, antik, äldre, barnsäng, spjälsäng, juniorsäng, vintage, shabby.
Den vackraste säng du kan ge ditt barn. Den äkta Junosängen från 50-talet, en riktig raritet med etikett och allt. Komplett med båda spjälsidor och stödben. Sängen som växer med barnet, och som kan användas från födseln upp till 6-års ålder.En riktig designklassiker, designad av danske Viggo Einfeldt. Många kopior finns men bara ett original! Sökord Juno, växasäng, retro, dansk design, Sebra, junosängen, barnsäng, spjälsäng.
Juno barnsäng. Dansk design-klassiker i vit orginalfärg. För er som inte känner till den så är det en växa-säng som man anpassar längden på efter barnet. På så vis passar den lagom i alla åldrar upp till ungefär 6 år. Tyvärr saknas dock spjäl-delen. Sängen är i bruksskick , men det är verkligen en vacker möbel som våran dotter älskat. Finns att hämta i Majorna
Säljer vår underbara Junosäng som är spjälsäng och växasäng. Detta original är köpt på auktion och är en gammal dansk barnsäng. Säljes pga platsbrist. Finns kopior i form av nya Zebrasängen men detta är alltså originalet. Någon ribba behövs fixas till i botten.