Till salu inom

"dansk barnsäng juno säljes"

Sollentuna
Idag

Barnsäng släkt, Ikea

400 kr
Blocket.se
Lidingö
Idag

Barnsängar till salu

500 kr
Blocket.se
Täby
Igår

Barnsäng

200 kr
Blocket.se
Huddinge
Igår

Teenage Engineering Modular...

400 kr
Blocket.se
Butik Motala
Igår

Avant 528 KAMPANJPRIS

299 875 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Igår

Mediabänk från UNNU230V2WH

2 000 kr
Blocket.se
Härryda
Igår

Ikeas flaxa säng

350 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Spjälsäng med Hästens madrass/skötbord

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Finaste spjälsäng (William) från Norravi inkl specialsytt Hästens madrass (när bara det bästa er gott nog till bebis!). Tillhörande skötbord (Victoria) från samma serie! Dansk design, super kvalitet och lika fin som Juno sängen! Se hemsidan www.rollabout.se för mera info om produkterna! Cool barnsäng/spjälsäng/spjällsäng! Från 2008 och med 2 barn bakom sig :-) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 000 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Göteborg

Underbar Junosäng, äkta från 50-talet

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Säljer nu vår Juno, en äkta raritet från 50-talet designad av danske Viggo Einfeldt. En växa-säng som följer barnet från spädbarnstiden till 6-års ålder. Båda spjälsidor finns, och även stödbenet. Se originallappen i botten, som garanterar äktheten. Många kopior har gjorts på denna säng, bla Sebra. Men detta är alltså det underbara originalet. Fungerar perfekt även till dagens småttingar, med så härlig patina. Sökord: retro, växasäng, antik, äldre, barnsäng, spjälsäng, juniorsäng, vintage, shabby.
6 000 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Göteborg

Fantastisk Junosäng från 50-talet

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Den vackraste säng du kan ge ditt barn. Den äkta Junosängen från 50-talet, en riktig raritet med etikett och allt. Komplett med båda spjälsidor och stödben. Sängen som växer med barnet, och som kan användas från födseln upp till 6-års ålder.En riktig designklassiker, designad av danske Viggo Einfeldt. Många kopior finns men bara ett original! Sökord Juno, växasäng, retro, dansk design, Sebra, junosängen, barnsäng, spjälsäng.
5 900 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Göteborg

Juno i orginalutförande

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Juno barnsäng. Dansk design-klassiker i vit orginalfärg. För er som inte känner till den så är det en växa-säng som man anpassar längden på efter barnet. På så vis passar den lagom i alla åldrar upp till ungefär 6 år. Tyvärr saknas dock spjäl-delen. Sängen är i bruksskick , men det är verkligen en vacker möbel som våran dotter älskat. Finns att hämta i Majorna
3 000 kr
Blocket.se

Antik Juno Barnsäng

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer vår underbara Junosäng som är spjälsäng och växasäng. Detta original är köpt på auktion och är en gammal dansk barnsäng. Säljes pga platsbrist. Finns kopior i form av nya Zebrasängen men detta är alltså originalet. Någon ribba behövs fixas till i botten.
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj