Allt till salu inom "brio dockvagn"

Sortering:
Brio dockvagn
Västerås
2 dagar

Brio dockvagn Visa liknande

300 kr
Blocket.se
Brio Dockvagn
Nacka
3 dagar

Brio Dockvagn Visa liknande

400 kr
Blocket.se
brio dockvagn
Höganäs
4 dagar

brio dockvagn Visa liknande

200 kr
Blocket.se
Dockvagn
Växjö
5 dagar

Dockvagn Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 16

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Huddinge

Billiga vagnar, en resesulky & en NY d-vagn

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej. Jag säljer världens tuffaste dockvagn, en Brio Sitty! Den är helt ny, i oöppnad kartong. Nypris 499:- Jag säljer den för 300:- Den ser precis ut som vagnen på bilden. Observera att det är en dockvagn! Jag säljer även en paraplyvagn, en Carena buggy Lux. En toppen vagn som vi har haft som resevagn & shoppingvagn, perfekt att ha liggande i bilen då den inte tar någon plats. Vagnen är mörkblå & ljusblå. Bra skick. Nypris 349:- Jag säljer den för 100:- Maila vid intresse!
100 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Alvesta

Brio dockvagn, Mega blocks mm

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En grön dockvagn Brio inkl mjuklift. Innertyget i suffletten är lite noppigt samt innertyget i mjukliften. Skumgummit på handtaget finns det några märken. 250 kr. Docksäng 100 kr. Dockhus med div tillbehör. 70 kr. Mega blocks ca 130 bitar inkl nallepuh figurer. 100 kr. Aktivitetsmatta 70 kr. Micki lära gå vagn 100 kr. Keyboard med olika melodier och lampor som blinkar i takt med musiken. Fanns en mikrofon som tyvärr är sönder och slängd men det påverkar inte själva keyboarden. 70 kr. Allt i bra beg skick.
0 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Huddinge

Brio dockvagn, kombivagn

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Jag vill sälja min snygga dockvagn till något barn som gillar dockor och dockvagnar. Jag har nästan inte lekt med den alls, så den är hel och ren och jättefin! Ny kostar den 700:-. Den kan användas som sittvagn och med bärinsats som liggvagn. Man kan ändra ryggstödet och fotstödet och suffletten. Vagnen går att fälla ihop precis som en riktig barnvagn. Handtaget går att fälla upp och ner. (Se bilderna) Den har små sidofickor och en shoppingkorg av metall. Tyget är orange med svarta detaljer. Ring eller mejla min mamma om du är intresserad eller har några frågor. (Dockan ingår inte) Bild 1 - sittläge Bild 2 - liggläge Bild 3 - ihopfälld Hälsningar Hillevi
430 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Täby

BRIO dockvagn

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
BRIO röd dockvagn i gott skick. Metallchassi, breda däck, fotbroms, shoppingkorg i metall, stoppat överdrag och sufflett. Höjd till handtag: 70 cm. Ett låsfäste i plast saknas. Vår dotter har lekt med den ändå - den funkar. Nypris ca 600:- på nätet. Finns i Gribbylund, Täby Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
200 kr
Blocket.se

Brio dockvagn

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Rosa Brio dockvagn med fina detaljer som reflexer på sufflett och bag, en prinsess krona är sydd på sufflettens framsida samt på bagen. Vagnen är som en "riktig" man kan vinkla handtaget i olika lägen, vända på insatsen, sitt, ligg och viloläge, det finns en bra varukorg och små fack vid sidan som man kan lägga ex en napp i;) Vagnen är som ny, knappt använd. Vi är djur och rökfria. Sufletthöjd uppfälld: 82 cm Handtag maxhöjd: 78 cm, normalhöjd: 70 cm.
350 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj