Quantcast
Till salu inom: ”

köksfläkt mässing säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Taklampa

Örnsköldsvik

Tidigare annonser till salu

En av marknadens snyggaste och dyraste köksfläktar Det som är häftigt med den är att man kan höja upp den och sänka ner den med hjälp av två snygga mässing vikter som håller balansen (se bildrn). Längden är 186. Djup är 65. Bredden är 50. Pris är 4000kr. Gaggenau spis två keramik plattor och med gas i mitten. Måtten är 186 Höyden är 92 Djup är 64. Pris 1000kr. Stor rostfri hylla som bylttas fast på golvet och väggen jätte fin. Ge ett bud och köp allt.
Jättebra och snygg köksfläkt från Fjäråskupan i mässing säljes på grund av helrenovering i kök. OBS: Ej kolfilter! Nypris på denna modell är ca 12 000 kr. Mycket bra uppsugningsförmåga. Med denna fläkt behöver man inte oroa sig för matos. Ring eller maila om du är intresserad och om jag inte svarar lämna ett meddelande med ditt namn och nummer så återkommer jag till dig. Säljes till högst budande och hämtas på Sankt Eriksgatan av köparen.
Fläkt Futurum säljes pga köks renovering. Bredd 70cm. Pris:400kr 25st handtag till skåp och lådor med antik mässing finish. Bredd mellan skruvarna 8,7cm. Total längd är 11,5cm. Pris:100kr
Vår serie av köksvaskar är handgjorda i massiv mässing, koppar, satinerat rostfritt stål eller slitstark keramik. Hoar i kundanpassade storlekar produceras på beställning. Modell: LVQ031 i ren koppar och massiv mässing. Halvinbyggd köksvask i 2 mm tjock koppar. Utskjutande frontparti, ca 6 cm, för bekvämare användning. Kantram och stång i mässing. Tillhörande propp, utan kedja, ingår. Mått: Vasken handbyggs och kan beställas i önskat mått. Mått för köksvasken på bilden (exklusive stång och kantram), i cm: B 79.5, D 47, H 17 Priseksempel LVQ031 som på bild: Kr. 29.350:- Hoar i kundanpassade storlekar kan produceras på beställning. RBR En kollektion av unika blandare i klassisk och tidlös design framtagna för att komplimentera ditt befintliga kök eller något av våra Restartkök. Blandarna är tillgängliga i ett flertal olika modeller, för såväl traditionell som väggmonterad installation. Kollektionen innehåller även specialanpassade produkter som fällbara köksblandare anpassade för placering framför fönster. Från venster: RBR002 Kr. 3.950:- RBR039 Kr. 4.180:- RBR007 Kr. 4.515:- Stort sortiment i: kökskranar, disk hoar, i mässing, koppar och stål. Köksfläktar, gasspisar, induktion, vedspisar, kyl, frys, vinkyl och mycket mer.
Vår serie av köksvaskar är handgjorda i massiv mässing, koppar, satinerat rostfritt stål eller slitstark keramik. Hoar i kundanpassade storlekar produceras på beställning. Modell: LVQ031 i ren koppar och massiv mässing. Halvinbyggd köksvask i 2 mm tjock koppar. Utskjutande frontparti, ca 6 cm, för bekvämare användning. Kantram och stång i mässing. Tillhörande propp, utan kedja, ingår. Mått: Vasken handbyggs och kan beställas i önskat mått. Mått för köksvasken på bilden (exklusive stång och kantram), i cm: B 79.5, D 47, H 17 Priseksempel LVQ031 som på bild: Kr. 29.350:- Hoar i kundanpassade storlekar kan produceras på beställning. RBR En kollektion av unika blandare i klassisk och tidlös design framtagna för att komplimentera ditt befintliga kök eller något av våra Restartkök. Blandarna är tillgängliga i ett flertal olika modeller, för såväl traditionell som väggmonterad installation. Kollektionen innehåller även specialanpassade produkter som fällbara köksblandare anpassade för placering framför fönster. Från vänster: RBR002 Kr. 3.950:- RBR039 Kr. 4.180:- RBR007 Kr. 4.515:- Stort sortiment: kökskranar, diskhoar i mässing, koppar och stål. Köksfläktar, gasspisar, induktion, vedspisar, kyl, frys, vinkyl och mycket mer. Besök www.mygind.se för mer information. Där finner ni fler bra erbjudande och andra spännande produkter. Ni kan även besöka vårt showroom i Höör. Välkomna!