Quantcast
Till salu inom: ”

körsbärsträd virke säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Toto tittut
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har ett stort körsbärsträd på vår tomt i Ekolsund (ligger mellan Bålsta och Enköping) som vi kommer ta ned till hösten. Trädet är ca 15 meter högt och har en rejält tjock stam. Vi kommer ta hjälp av en specialist att ta ned trädet- Är du intresserad av att hämta körsbärsvirke så skänker vi bort det. Vi ser helst att någon hämtar allt virke på en gång men är man bara intresserad av en del av virket så går det säkert också att lösa. Körsbär är ett ädelträ som passar mycket bra till t.ex. svarvning och möbeltillverkning. Ring gärna och meddela så snart som möjligt att ni är intresserade annars kommer vi låta trädfällaren frakta bort virket. Hälsningar Anneli
Vi har tagit bort alla körsbärsträd från trädgården, de är välta med rotsystemet sittande kvar på stammarna, ca 5 större körsbärsträd och ett antal mindre. Vi tycker det är synd att såga upp så fint snickerivirke till ved, så vi skulle kolla om det finns någon hemslöjdare / möbeltillverkare som vill ha fint virke att arbeta i. Pris 2000kr eller högstbjudande. Kapning och hämtning ombesörjs av köparen, det som ligger kvar i mitten på Sept. V38 kapar vi själva upp till ved.
Säljer min pärla! Kolonistuga på 23kvm byggt från egen ritning (ej byggsats) av rejält virke. Isolerad i såväl golv, väggar som tak. Vitt innetak, vita väggar samt eklaminatgolv. Ritning finns för inredning av kök, sovrum och altan om så önskas. På taket finns både papp och plåt och hängrännor kommer att sättas dit i det närmsta. Det finns även ett förråd på 4 kvm med ett litet fönster. Alla trädgårdsredskap ingår, dvs gräsklippare (multiklipp), handgräsklippare, skottkärra, krattor, räfsor, spadar mm. Tomten är på 270kvm och består av till stor del gräsmatta men även plommonträd och körsbärsträd. Här finns även jättegoda jordgubbar och rabarber. Mycket på tomten är bortränsat, så det är perfekt för dig som vill planera och anlägga din egen drömträdgård (stugan är ju redan klar!). Vatten finns på tomtgränsen. El är eventuellt på väg att anslutas. Är under diskussion. Arrende på 2025kr är betalt för 2011. Mycket trevliga, kunniga och hjälpsamma grannar! Säljes enbart pga flytt till annan kommun. Du som köper måste vara skriven i Lunds kommun.
Säljer nu virket från mitt nedsågade körsbärsträd. Virket är i prima skick och har fått lufttorka i 10 månader undet tak på min altan. Köparen får själv hämta virket på plats. Säljes för 500:- eller till högstbjudande.
Har huggit ner 2 st stora körsbärsträd så undrar om det finns någon som har behov av det till snickeri .Stockarna är ca 40 cm i roten så det är fint virke . Pris Ge ett bud Ring 0705228039