Quantcast
Till salu inom: ”

körskoleböcker körkortsbok säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dags att ta körkort? Säljer följande körskoleböcker tillsammans; - Vägmärken & vägmarkeringar - Stop pluggis - Körboken körkortsutbildning - Handledarboken, för säkrare mängdträning - Körkortsboken 18 Inga understrykningar/anteckningar i böckerna eller i fyllnad av körjournal. Böckerna säljes som ett komplett paket för 250 kronor. BVSA. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej nu är det dags att sälja mina körkortsböcker. De är såklart tittade i men är ej ifyllda i så det är som nytt. Det ingår - körkortsboken - körkortsboken (studiehäfte) - vägmärken och vägmarkeringar - vägmärkestest - vägmärkesförteckningar - allt om körkort - din guide till Sveriges vägmärken (broschyr) - trafikförsäkring? Självklart (broschyr) Går även att få med en pärm med lite papper och broschyrer som kallas introduktionskurs för handledare och elev. Allt för 300 kr eller bud.
Hejsan! Ska nu sälja mina körskoleböcker som jag köpte i höstas, för att jag har fått mitt körkort. I "paketet" ingår: *Körkortsboken *Körhäftet *Vägmärkesförteckning *Vägmärken & vägmarkeringar *Vägmärkestest Det finns inte en anteckning i någon av böckerna och alla är i nyskick. Böckerna är tryckta 2013. När jag inhandlade alla böcker så gick det på över 500kr, nu säljer jag dessa för 300 kr, men kan tänka mig att gå ner i pris vid en snabb affär. Lycka till med ditt körkort!!
Körkortsböcker säljes. 1. Körkortsboken upplaga 15 2. Körhäftet 3. Vägmärken & vägmarkeringar (med tillhörande vägmärkesförteckning och vägmärkestest) Och den blå mappen såklart :) 200 kr.
Körskoleböcker från STR. Kompletta med studiehäftet, vägmärken & vägmarkeringar, Vägmärkestest, Vägmärkesförteckning & Körkortsboken Nr 20.(Den Nyaste) inget är skrivet i dom och dom är bara en vecka gammla! 350kr