Till salu inom

"teoribok körkort franska säljes"

Vansbro
Igår

Volvo 744 EPA

37 000 kr
Blocket.se
Ulricehamn
Igår

Peugeot speedfight 4 2016

18 000 kr
Blocket.se
Bollebygd
Igår

Ställning uthyres

2 500 kr
Blocket.se
Örnsköldsvik
Igår

Volvo S60 2.4 Automat Business

15 000 kr
Blocket.se
Alvesta
Igår

Renault Grand Espace

12 000 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Look 695 Sr

17 500 kr
Blocket.se
Härryda
Igår

Volvo V70 2.4 Kinetic

31 500 kr
Blocket.se
Butik Kalix
Igår

Volvo V60 T3 150HK MOMENTUM...

159 900 kr
Blocket.se
Heby
Igår

TERHI 520 Ht i bra skick me...

42 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Moderna franska teologer: en introduktion

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 år
Artos & Norma Bokförlag. 2009. 181 s. Häftad. Nyskick. I Moderna franska teologer får vi en helhetsbild av en teologisk »epok« av stor betydelse för 1900-talets teologiska tänkande. Den redogör för teologernas bakgrund och utvecklingsgång innan den belyser deras teologi. Författaren visar hur deras teologiska tänkande har förskjutits efter hand när de har fått nya impulser. Det är en bok som kan läsas både som kurslitteratur vid teologiska högskolor som av var och en som vill sätta sig in i vår tids teologiska utveckling. »Franska teologer har haft stor betydelse för den kristna teologins och för den katolska kyrkans förnyelse under 1900-talet. Tomas Orylskis bok bjuder på en spännande introduktion till deras bakgrund och tankesätt ? I dag finns det färre svenskar som läser icke-engelskspråkig facklitteratur i allmänhet och fransk teologi i synnerhet. Samtidigt ökar intresset för postmodernt franskt tänkande starkt även inom teologin. Men de nyaste bidragen från franskt håll kan inte förstås rätt utan kunskap om utvecklingen inom fransk teologi och filosofi under 1900-talet. Därför är Tomas Orylskis presentation av moderna franska teologer så angelägen för det fortsatta utbytet mellan svenskt och franskt teologiskt tänkande.« Werner Jeanrond i bokens förord.
279 kr
Bokbörsen.se

Det franska gröna köket / Vegetariska gourmetrecept från haute cuisine och nouvelle cuisine

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
Forum. 1:a svenska uppl. 1988. 192 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband. Mycket gott skick. Illustrerad med teckningar i texten, samt med fotografiska planscher i färg. Massor av vegetariska gourmetrecept, allt från förrätter till efterrätter och bröd. Mästerkocken Jean Conil har ur det klassiska franska köket plockat fram de bästa vegetariska rätterna och anpassat dem till dagens krav. Han presenterar här dessa traditionella recept tillsammans med det bästa ur det nya franska köket. Boken innehåller omkring 160 fräscha och delikata recept för alla som vill äta gott och läckert.
140 kr
Bokbörsen.se
Administration  ·  Göteborg

Administratör med körkort

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Information om uppdraget Som administratör kommer du att arbeta som en länk mellan kunder och ambassader/konsulat gällande behandling och handläggning av bland annat visumärenden. Din dag kommer att delas mellan förberedelser och administrativa uppgifter på kontoret samt lämnande och hämtande av handlingar på olika ambassader/konsulat med företagsbil. Krav på person ?  studerar och har minst ett år kvar av dina studier ?  har körkort och god lokalkännedom i Göteborgsområdet ?  kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
0 kr
Blocket.se

REVOLUTIONENS MENTALITET - SAMHÄLLE OCH TÄNKANDE UNDER FRANSKA REVOLUTIONEN

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
Arbetarkultur. Översättn. Jan Stolpe uppl. 1988. 300 s. Inbunden. 21,5x14,3cm. Gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Kan man tala om en speciellt revolutionär mentalitet lunder franska revolutionen? Var den i så fall ett arv från en föregående period eller något nytt, något somt föddes i nuets omvälvande skeenden? Markerar franska revolutionen en avgörande vändpunkt i människornas kollektiva medvetande? Genom att undersöka en rad frågor och centrala teman under hela revolutionsperioden från 1789 till 1799 ? rädslan, våldet, döden, massan, men också kärleken och festen ? fångar Michel Vovelle mentaliteternas snabba och märkliga utveckling. Han finner denna utveckling hos revolutionärerna, men också bland de passiva, bland åskådarna och hos dem som aktivt bekämpade revolutionen. Michel Vovelle har tidigare undervisat vid universitetet i Aix-en-Provence och leder nu Institutet för franska revolutionens historia vid Sorbonne i Paris, där han efterträtt Albert Soboul. Som generalsekreterare i Kommissionen för historisk forskning, inför tvåhundraårsminnet av 1789 är han en centralgestalt i det vetenskapliga arbete som nu görs för att förbereda firandet av franska revolutionen.
100 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj