Allt till salu inom "köttdjur till salu"

Sortering:
Ensilage
Uppsala
7 dagar

Ensilage Visa liknande

480 kr
Blocket.se
Ensilage
Skövde
28 dagar

Ensilage Visa liknande

700 kr
Blocket.se
Solhörnan
Kalmar
15 år

Solhörnan

Hyrahyra.se
Solhörnan
Jönköping
16 år

Solhörnan

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Tomter och gårdar  ·  Tidaholm

Del av gård finns att arrendera

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
På grund av åldersskäl söker vi en arrendator som kan bruka gården framöver. Vi har nu 8 köttdjur som står stallade på vintern och 8 ha vall och 4 ha bete. Det finns en lillstuga på ca 50 kvadratmeter (2 rum och kök) att bo i. Stugan ligger bredvid vårt bostadshus. Det finns möjlighet att ha egna djur i stallet. Gården ligger i vackra Kungslena, centralt mellan Tidaholm, Falköping och Skövde. Närmaste mataffär finns 7 km bort. Här är det lugnt och utsikten milsvid. Ring Valter om du vill veta mer eller komma och titta. 0502-44145, nås bäst på kvällstid. Kollar sällen e-posten. /Valter och Elisabeth.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Eskilstuna

Gotlandskanin, hona

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Gottiskanin på ca 3 år vid namn Miren vill flytta. Hennes partner har tyvärr avlidit. Trevlig/rätt lugn men inte kelig. Genbanksintyg. Har använts skonsamt för avel av köttdjur, haft tre kullar bara. Bra mamma. Miren vill gärna komma till landet. Inte lämplig att ha inne. Van vid halvisolerat krypin i utehägn med skydd för sol, vind och väta. Tålig. Eventuellt dräktig. Transport kan ordnas mot kostnad om avståndet är rimligt. Mejla om du vill veta mer eller ha bilder.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Strömsund

Köttfärs från Black Angus

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tyvärr är det slut på våra ekologiska kött lådor, men det finns färskmalen köttfärs kvar fär leverans 15/5 Färsen ligger i 5kg förpackningar och kostar 89kr/kg. Om företaget Vår köttlåda innehåller endast Aberdeen Angus kött (riktiga köttdjur) från djur yngre än 35 mån, dvs. inga gamla utslags djur. Djuren är uppfödda på enbart gräs helt utan tillsatser. vi har högsta hälsostatus och är 100 % ekologiskt certifierade. www.norrlandsblackangus.com
89 kr
Blocket.se

Fin liten fårgrupp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej !! Vi har inte plats med bete för vår grupp längre- då alla små, söta lamm kom. Därför undrar vi om det finns någon, med se,nr som är intresserade av att köpa antingen hela gruppen, eller tre tackor med respektive lamm. Detta är fina köttdjur, och även en bagge finns till salu som då inte är pappa till lammen. Texel-suffolk är blandningen. Baggen är en snäll kille som gillar sina tjejer, samt lammen. Rätt köpare får bra pris. Hälsningar Ewa.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj