Till salu inom

"kabelgrävare uthyrning säljes"

Östersund
Idag

Byggställning uthyres 9x6m...

1 000 kr
Blocket.se
Vallentuna
Idag

Uthyrning Trädgårdsmaskiner...

350 kr
Blocket.se
Kalmar
Idag

Villa Fröjdekulla

2 450 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
Idag

Minigrävare uthyres

1 000 kr
Blocket.se
Ängelholm
Idag

WM-MEYER Montana ALU Frontu...

105 995 kr
Blocket.se
Butik Kristianstad
Igår

Nya och beg 8-40ft containe...

Blocket.se
Sollentuna
Igår

Betongarbetare, stensättare...

Blocket.se
Butik Norrköping
Igår

Ny 20ft container med öppni...

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Möblerad 2-rumslägenhet till uthyrning

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Möblerad 2-rumslägenhet till uthyrning längre period. Idealisk för dig som är studerande och söker lugnt boende. Ingen familj med barn. Lägenheten är i anslutning till en stor villa bebodd av ett äldre par. Lägenheten har egen entré, placerad vid en mycket vacker trädgård. Nära till allmän kommunikation med buss, pendeltåg och tunnelbana. Promenadavstånd till livsmedelhandel och fin natur. Lägenheten har entréhall, badrum, stort vardagsrum med anslutning till kokvrå, samt mindre fristående sovrum. Golvet har golvvärme, och lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten är ljus med flera fönster mot trädgård med pool, samt har högt till tak. Du som är spekulant ska vara: Icke rökare, inte ha husdjur, samt inte anordna fester i lägenheten. Spekulanter ska visa referenser från tidigare boende eller föräldrar. Hyra: 6.000:-/ månad (säkerhetsdeposition 2 månader fram) Skriv några rader om dig själv så får du svar snabbt via mail.
6 000 kr
Blocket.se

Rum till uthyrning i trivsam villa & kreativt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Rum till uthyrning i trivsam villa & kreativt kollektiv! Vi är ett ohyggligt trevligt kreativt litet samfund på tre personer, en kille & två tjejer mellan 23-29 år som bor i en villa i Hässelby. Vi söker nu två nya members till vårt sköna hem. Villan ligger i Hässelby med gångavstånd till busshållsplats, strand, butik & pizzeria. Det tar ca 10 minuter med buss till Vällingby där det finns tunnelbaneförbindelser & ca 35 minuter till T-centralen med buss/pendeltåg. Vi har bott i villan sedan december 2011 & vårt kontrakt löper ut i december 2012 med möjlighet till förlängning. Som det ser ut i dagsläget är det alltså 2 månaders uthyrning som gäller. Ett stort rum på ca 20 kvm & ett på ca 12 kvm, båda rummen är på samma hyra, först in är såklart också först till kvarn när det kommer till rumsval. Observera att rummen är omöblerade.
0 kr
Blocket.se
Bygg och hantverk  ·  Göteborg

Fotograf / Film samt Event och Uthyrning

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Söker ni en professionell fotograf? Jag utgår från en ö utanför Göteborg vid namn Hönö där jag har min studio men har absolut inga problem att utföra uppdrag i hela Sverige då jag även har mobil studio. Jag utför alla typer av fotograferingsuppdrag på ett professionellt sätt. För referensbilder, prislistor och bokning, gå in på www.mediaskeppet.se Varmt välkomna med er förfrågan! Godkänd för F-skatt. Med vänliga hälsningar Johnny Carlsson Vi som jobbar på Mediaskeppet.se har som målsättning att kunna erbjuda professionell hjälp inom Foto och Film samt Event och Uthyrning. Sökord. Fotograf Film Media Uthyrning Bröllop Företag Familjefoto Event Hönö öckerö Fotö Hälsö Knippla Rörö Grötö Hyppeln Kalvsund Björkö Torslanda Göteborgsområdet
0 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Östergötlands län

Billigt & stort bil för uthyrning, flytthjälp

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
HEJ HYR BIL HOS HOLMEN. F.S STORT OCH FINT BIL FÖR UTHYRNING FÖR FLYTT OCH ANDRA BEHOV. BILEN ÄR STOR MED MYCKET UTRYMME. FLYTTHJÄLP KAN FIXAS OM KUNDEN ÖNSAKR ÄVEN STÄD HJÄLP. MYCKET BRA OCH SNABB FLYTT TRANSPORT FLYTT OCH BÄR HJÄLP DÖRR TILL DÖRR. BILEN KAN HYRAS UT ÖVERALLT OCH I HELA SVERIGE. DET KOSTAR 595 KR /DYGN FÖR ,MER INFO RING ELLER EMAIL OSS.
595 kr
Blocket.se

Kabelgrävare (Uthyrning)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Det perfekta sättet att gräva ned kablar, el, fiber eller vattenslangar med absolut minsta åverkan på gräsmattan. Maskinen gräver på 15/30/45 cm ljup och drivs på miljöbensin. Dag 1: 700 kr + moms Dag 2-5: 550 kr + moms Vecka: 2700 kr + moms Vid längre hyra även timdebitering, hör av er för offert. ----------------------------------- Waso Maskin - Hyr maskiner till oslagbara priser! Pigga, kraftiga och lätthanterliga! På Waso Maskin hittar du smidiga och ändamålsmässiga maskiner till oslagbara priser! Vi levererar maskinen till dig, eller så hämtar du hos oss, det som passar dig bäst. Du lär dig hantera maskinerna snabbt och enkelt även om du aldrig kört något liknande. Bra priser och personlig service, precis som det skall vara, hos oss på Waso Maskin. Minigrävare, kompaktlastare och minidumper körs ut gratis inom Karlskrona vid 2 dygnshyror eller mer, i övriga fall debiteras utkörning med 5 kr/km + moms enkel resa. (min 200 kr) Självklart kan du hämta maskinen själv och slippa kostnaden! (Första dagen är hyran för släpvagnen till maskinen gratis, resterande dagar debiteras med 100 kr / dag exkl. moms)
688 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj