Quantcast
Till salu inom: ”

uthyrning jordfräs säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

utför div. arbeten

Södermanlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Minigrävare 905kg på gummilarver som är skonsam mot gräsmattan, står på bromsat maskinsläp som har en totalvikt på 1340kg vilket medför att den får dras av de flesta mellanklassbilar på B-kort. Maskinen har tre skopor, planeringsskopa, kabelskopa och en tandad jordskopa. Just nu erbjuder vi fri hemkörning i Björklingeområdet. Pris inkl moms. Timme 300kr Dygn 1000kr Helg 2500kr (fred kväll till sönd kväll) Vi har även jordfräs och släpkärra till uthyrning. Se hemsida www.björklingemaskin.se
Vi hyr ut maskinerna/Redskapen du behöver, men inte vill köpa själv! -Jordfräs bredd 80cm -Byggställning 3x6m eller 6x4m -Markvibrator (padda) 70kg -Betongblandare 130L -Bilmaskin 6,5kg -Vält för gräsmattan -Såmaskin för gräsmattan -mm mm Vi har div. andra handmaskiner och kommer under året införskaffa mer maskiner/redskap för uthyrning. Förmånliga priser, så tveka inte att kontakta oss för pris. Vi hyr ut per dag/vecka, samt även längre perioder vid behov.
Minigrävare 905kg på gummilarver som är skonsam mot gräsmattan, står på bromsat maskinsläp som har en totalvikt på 1340kg vilket medför att den får dras av de flesta mellanklassbilar på B-kort. Maskinen har tre skopor, planeringsskopa, kabelskopa och en tandad jordskopa. Just nu erbjuder vi fri hemkörning i Björklingeområdet. Pris inkl moms + diesel. Timme 300kr Dygn 1000kr Helg 2200 (fred kväll till sönd kväll) Vi har även jordfräs och släpkärra till uthyrning. Se hemsida www.björklingemaskin.se
Vi utför gräsklippning och trimning små som stora ytor. Även häckklippning. Vi ordnar bortforsling av trädgårdsavfall. Privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar osv är välkomna. Privatpersoner betalar endast 188:-/h inkl moms tack vara RUT-avdraget. Avdrag görs direkt på fakturan så du slipper ligga ute med pengar. Kontakta oss idag via telefon, mail eller sms med era förfrågningar. F-skatt Momsregistrerade Ansvarsförsäkring Även uthyrning av jordfräs, markvibbrator/padda (90kg) Markarbeten med minigrävare. Anläggning av färdig gräs på rulle. Alltid kostnadsfri offert!
Hyr ut fin, fungerande och bra jordfräs för 300:- / dygn ! Enda jordfräsen till uthyrning i Österlen! Kan eventuellt lämnas och hämtas efter överrenskommelse! Passa på innan fullbokning!