Allt till salu inom "biltema kajak"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Kajaker och kanoter  ·  Jönköping

Multisportkajak Defender

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Snabb kajak i toppskick. Skrov: Kolfiber/Kevlar (mycket hållbar och lätt) Däck: Glasfiber Roder: Släproder i aluminium Längd: 573 cm Bredd: 43 cm Sits: Steve Gurney Lätt styv vingpaddel i kolfiber ingår. Egenombyggda takhållare från biltema kan ingå. De som är på bilden. Länk till mer information: http://www.sissonkayaks.co.nz/blog/products-page/multisport-racing-kayaks/defender/ // David
6 000 kr
Blocket.se
Kajaker och kanoter  ·  Kronobergs län

Freedom Hawk 14 - fiskekajak

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer min fiskekajak nu. Det är en supersmart konstruktion, där man kan fälla ut akterdelen. När man gör det blir den stabil så man kan stå upp och kasta om man vill. Har monterat ett par spöhållare av modell Berkley Easy set på den som också följer med tillsammans med lyxpaddeln och båtvagn med extra stora lufthjul från Biltema. läs mer på http://www.freedomhawkkayaks.com/freedom_14.php Kvitto finns. Köptes 2010 till kampanjpris 13990 utan vagn och spöhållare. Säljes till högstbjudande. Passa på att skaffa dig en smidig farkost till semesterfisket!
9 000 kr
Blocket.se
Kajaker och kanoter  ·  Luleå

Kajaker

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
2 kajaker med delbara paddlar och säkerhetssnören. 2000 kr/st. 2 sittdynor med ryggstöd och förvaringsficka. 100 kr/st. En kajakvagn. 300 kr. Kajakerna är inköpta på Biltema och endast använda 2 gånger. Paketpris: 4000 kr.
4 000 kr
Blocket.se

Biltema-kajak

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag skulle vilja köpa en biltema kajak om det är någon som har en ligger.
0 kr
Blocket.se
Kajaker och kanoter  ·  Hässleholm

Kanot " Trapper"

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Kanot Trapper i inte all för bra skick. Flera lagningar,hemmamålad men tät och ok i bruksskick. Priset är därefter. Paddlar ingår. Biltemas kanotvagn kan ingå. Pris: 1800:- Storprutare gör er ej besvär.
1 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj