Quantcast
Till salu inom: ”

kalix löjrom bästa pris säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

51 kmv stor 1a i centrala Kalix säljes. Stort kök, badkar, klädkammare, fransk balkong. Väldigt fina gemensamma utrymmen - tvättstuga, uteplats, bastu/relax. Bredband indraget, ikopplat och underbart snabbt. Första våningen, och halvtrapp upp - dvs ingen direkt insyn! Krypavstånd till det mesta, och en stor, fin gård där man relativt ostört kan ligga på gräsmattan på somrarna och läsa en bok, grilla på uteplatsen, eller filosofera vid prydnadsfontänen. Vänligen observera att fast uppvärmningskostnad och hushållsel tillkommer på månadsavgiften. Budgivning börjar vid 75 000:-, och säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt. Har du högsta budet och är god för det ligger du givetvis bra till. ;) För mer information - maila eller ring säljaren. Väggsparkare, telefonförsäljare, sällskapssjuka och skambudare undanbedes väldigt bestämt och inte speciellt vänligt.
Säljer ut det sista som jag har kvar av löjrommen från hösten 2012 för att göra plats i frysen. Fiskad i Kalix skärgård under bästa tiden av säsongen och beredd som den ska, har lovordats av många köpare som den bästa löjrommen dom smakat! Säljes för 500kr/kg och är förpackat i 200grams burkar enligt bild. Passa på medans det finns och till ett oslagbart pris! OBS Hämtas på plats, skickas ej. Ring: 073-0745472
Kalix Löjrom säljes. Mycket torr och fin kvalitet 500g respektive 1000g förpackning. 500 gram 500:- 1000 gram 950:-
Vår familj har fiskat Kalix löjrom 20 år. Varje år samlas vi och tar upp siklöjan ur Piteälven. Årets skörd togs upp v 41. Romen saltas in, förpackas och fryses direkt för bästa smak. Säljs i 100 grams förpackningar. En förpackning är lagom till 4-6 personers förrätt.
Kalix löjrom av bästa kvalité Pris 1000 grams burk 900:- Pris 500 grams burk 480:- Finns för direktleverans i Luleå! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.