Quantcast
Till salu inom: ”

kallblod till salu norge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Equine Fusion - den norska joggingskon till hästar. Equine Fusion är idag den enda bootsmodellen som gynnar hovmekanism, samtidigt som den ger optimalt skydd även för högpresterande hästar. Testad på trav & gallopphästar i Norge. Skon är mjuk och flexibel. Passar de flesta hovformer. Inga remmar eller utanpåliggande, krångliga låsanordningar. Lätta att sätta på och ta av. Finns i flera storlekar, från de allra minsta ponnys till tyngre kallblod. Ultimate: 1799;-/par Utprovning: 200;-/häst Jag kommer gärna och hjälper till med utprovning och tillpassning på plats. Jag erbjuder även verkning & hovvård för barfotagång. Jag är Diplomerad Hovformsspecialist enligt Sanhcp. www.viewhill.se Välkomna!
Säljer nu våra 2 fina hästar pga tidsbrist! En kallblods valack -95 och en varmblods valack -97. Har gått tillsammans hela livet och vi ser gärna att det fortsätter så. Varmblodet, Mr Moon Spirit, är en jättetrevlig häst på 154 cm som alltid gör sitt bästa och älskar att bli ompysslad i stallet. Mycket riden i skog och mark, går bra att rida ut själv på. Gillar att träna dressyr på banan och går i form i skritt och lite i trav, behöver stärkas. Påbörjat skänkelvikningar. Galoppen kan han men behöver stärkas även där. Han är mjuk i munnen och känslig för hjälperna. Lite skvättig och nervös så behöver en bestämd men mjuk ryttare, ingen nybörjarhäst!! Älskar att bli körd. Dålig kondition för tillfället. Kallblodet, Perle Nicen, är importerad från Norge -96. Vacker kille på 164 cm. En häst med mycket humör, charm och potential! Går i en fantastisk form i skritt och trav på banan, men säger ifrån när det blir jobbigt och kräver en tuff, rutinerad ryttare! Älskar att lufsa i skogen och bli körd. Har en stor härlig galopp! Är inte mycket tränad pga tidsbrist och att det är för mycket häst för mig. Han behöver någon som kan sätta honom på plats och jag är inte rätt person för detta. Fantastisk häst när han fått respekt för en människa! Ring för mer info! Anette, skötare: 073-0648364 Kent, ägare: 070-3410597 3000 kr/st
H.G Balder är far till 2 av Norges bästa hästar, Gylden Balder och Lome Brage. Ser ut som en klasshäst. Jobbar 2 min .Snäll i all hantering, ca 153cm hög Mamman efter Moe Odin, mormor Miljonsto, Lämnat 4st som gått 25 eller snabbare.