Quantcast
Till salu inom: ”

kallblod till salu norge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Karotter

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Equine Fusion - den norska joggingskon till hästar. Equine Fusion är idag den enda bootsmodellen som gynnar hovmekanism, samtidigt som den ger optimalt skydd även för högpresterande hästar. Testad på trav & gallopphästar i Norge. Skon är mjuk och flexibel. Passar de flesta hovformer. Inga remmar eller utanpåliggande, krångliga låsanordningar. Lätta att sätta på och ta av. Finns i flera storlekar, från de allra minsta ponnys till tyngre kallblod. Ultimate: 1799;-/par Utprovning: 200;-/häst Jag kommer gärna och hjälper till med utprovning och tillpassning på plats. Jag erbjuder även verkning & hovvård för barfotagång. Jag är Diplomerad Hovformsspecialist enligt Sanhcp. www.viewhill.se Välkomna!
Säljer nu våra 2 fina hästar pga tidsbrist! En kallblods valack -95 och en varmblods valack -97. Har gått tillsammans hela livet och vi ser gärna att det fortsätter så. Varmblodet, Mr Moon Spirit, är en jättetrevlig häst på 154 cm som alltid gör sitt bästa och älskar att bli ompysslad i stallet. Mycket riden i skog och mark, går bra att rida ut själv på. Gillar att träna dressyr på banan och går i form i skritt och lite i trav, behöver stärkas. Påbörjat skänkelvikningar. Galoppen kan han men behöver stärkas även där. Han är mjuk i munnen och känslig för hjälperna. Lite skvättig och nervös så behöver en bestämd men mjuk ryttare, ingen nybörjarhäst!! Älskar att bli körd. Dålig kondition för tillfället. Kallblodet, Perle Nicen, är importerad från Norge -96. Vacker kille på 164 cm. En häst med mycket humör, charm och potential! Går i en fantastisk form i skritt och trav på banan, men säger ifrån när det blir jobbigt och kräver en tuff, rutinerad ryttare! Älskar att lufsa i skogen och bli körd. Har en stor härlig galopp! Är inte mycket tränad pga tidsbrist och att det är för mycket häst för mig. Han behöver någon som kan sätta honom på plats och jag är inte rätt person för detta. Fantastisk häst när han fått respekt för en människa! Ring för mer info! Anette, skötare: 073-0648364 Kent, ägare: 070-3410597 3000 kr/st
Köp en andel i Vimsegutten en av norges bäst stammade kallblod.Han är efter Mörtvedet Jerkeld och mamman är helsyster till miljonhästen Vimseld.Morfar är därmed Spikeld.Hästen som slog Järvsöfax och satte värdsrekord. Vimsegutten är född 2011.Ingen insatts bara månadsavgift. Hade även Vimseld som andelshäst under hans karriär. Vid mera info ring Rulle 0768209200
Trons Sonja: Fött 1996. Outcross stam av hög kvalitet, syster har tjänat över 750 000 och är avelssto hos Jan Olov Persson. Sonja är rätt stor, men inte så tung. Har Kaprell och Sjur i sig, ett mycket fint steg, fjärande och lägger mycket mark under sig. Jättesnäll i all hantering, kan ridas i grimman! Har hingstföl vid sidan som kan säljes med till ett bra paket pris. Sonja ensam kostar 5000 + moms. Annars kan hon säljes för 1 krona om hon betäcks och vi får vara uppfödare på första fölet, då inngår språng avgift på en av "våra" hingstar sesongen 2013. ( Qvadrigo eller Krageboen) Solberg Ragni: Stor, men också lätt i typen. Efter Braute. Har en syster som tjänat över 900 000 och en brorsa som tjänat över 600 000. Fux. Har också ett flott, fjärande steg. Mycket snäll men vet ej om hon är riden eller körd. Har lämnat flera bra avkom i Norge, bl.a Solberg Spikern med rek 26. Säljes för 8000 + moms inklusive språngavgift på Moe Odin sonen Krageboen. Lovely On Line: Vamblodssto på 5 år e Rite On Line. Körd mycket men inte startat på grund av tidsbrist. Önskar gott, nytt hem som satsar på trav. Snäll i all hantering. Behöver träna ihop med häst på banan. Aldrig slått, sparkat, skenat eller dylikt, kanon snäll. ca 163 cm. 5000 + moms vid hämtning och 5000 + moms vid kval. Mer info på : www.lundfrigg.se Prutare och pratare bes ringa någon annan. Seriöst intresserade välkomna!
H.G Balder är far till 2 av Norges bästa hästar, Gylden Balder och Lome Brage. Ser ut som en klasshäst. Jobbar 2 min .Snäll i all hantering, ca 153cm hög Mamman efter Moe Odin, mormor Miljonsto, Lämnat 4st som gått 25 eller snabbare.