Quantcast
Till salu inom: ”

kallskär 1.6 andel ytterskärgård säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Under juli månad är nu vårt charmiga hus i Stockholms vackraste ytterskärgård till uthyrning. Huset ligger högst upp på ön Harö med fri sikt över havet från husets alla rum. I huset har det bott konstnärer i generationer och den lekfulla, fria känslan sitter i väggarna. Ni kan bo flera familjer här samtidigt, det är inga problem. Alla får plats! Till både kropp och själ. Egen brygga med segelbåtsdjup, stort härligt kök, mysigt inredda rum med vackra textilier, konst och varsamt renoverat är det. Helt nyrenoverat badrum och en direkt närhet till ytterskärgårdens unika känsla. Det är bara att ringa om det är något du undrar! Varmt välkommen till Harö!
Varje andel ger 5 veckor i Sälen i en mycket välskött 125 m2 stor stuga. Det finns 12 bäddar varav en är en i hopfällbar extra säng. Stugan är välutrustad med två toaletter, bubbelbad och bastu med duschavdelning. Alla våtutrymmen har kakel, klinker och golvvärme. Det finns både tvättmaskin och torkskåp. I köket finns allt så som spis, diskmaskin, micro, kyl och frys. I stugan finns även öppen spis och tv med 5.1 surroundljud. Stugans läge är mycket bra med ski in/ ski out och närhet till både restaurang och affär. Årsavgiften är för närvarande 7000 kr/år/andel. Priset är 350 000 kr/ andel eller högstbjudande. Ring Elvy 0708-957 220 eller Susanne 070-492 60 40
Nu säljer vi de sista andelarna i vår vår nyproducerade exklusiva villa med 86 kvadratmeters boyta! Villan ligger drygt 650 m ö.h., och har makalös utsikt från balkong, veranda och panoramafönster över Åresjön, Åreskutan och landskapet runt omkring och över Åre. Som andelägare får du tillgång till följande; Ski-in/ski-out-läge. Naturlig skidnedfart i tomtgräns. Mycket hög standard. Är generöst utrustade både vad gäller material och livsrum. Byggt på lika delar tradition och nytänkande. Miljövänligt byggt av ett jämtländskt företag med 30 års erfarenhet. Låg energiförbrukning, välisolerade fönster, tak och ytterväggar. Insats 265.000 kr Månadsavgift 725 kr www.andelshus.se Svenska Andelshus AB
Många av de 60-tal stugor som finns i området är timrade. Ett stort antal är gamla och hämtade från Härjedalen, Hälsingland och Jämtland. Komfort och utrustning: elvärme, dusch/wc, torkskåp, öppen spis, kabel-tv, kök eller pentry med elspis, fläkt och kylskåp. 6 bäddar fördelade på: 1 rum (2 enkelsängar) 1 rum (2 våningsängar) Vardagsrum kombinerat med köksdel. Närhet till gemensam bastu anläggning. Närhet till Kappruets Skidanläggning och Messlingens IK skidspår. Mysig stuga där vi säljer vår andel v7 och v33. Årsavgift tillkommer enl föreningens villkor. Maila eller ring så berättar vi mer!
Kallskär andel säljes 8.900kr, var vänlig läs info noggrant, detta är inte en traditionell säljannons, snarare en motvikt till den spekulativa o cyniska handeln med mikroskopiska och i praktiken värdelösa delar. Stark varning utfärdas för köp.Fråga gärna övriga annonsörervarför de säljer delar varje år flera gånger! Hur stor är deras del o hur kan de komma sig att de kan sälja den om o om igen? Detta går att kontrollera med Lantmäteriet i Norrtälje på telefon: 0771-636363 Du som är eventuell köpare bör kontrollera vad duköper o vem som säljer. Var vaksam o ifrågasätt! Lagfarten ger rätt till jakt o fiske. Ja men Allemansrätten ger nästan samma möjligheter! Kallskär ligger i Stockholms skärgård utanför Ljusterö, ungefär 8 sjömil nordost om Möja. Kallskär 1:6 består av sydliga spetsen av huvudön samt flertalet mindre öar och skär. Totalyta ca 189 ha. Totalt och permanent byggförbud. Bra info till presumtiva köpare: Delarna som säljs på blocket är mycket små, för att inte säga mikroskopiska, och antalet delägare är mycket stort, ca 1000 personer, låter det vettigt??? I kringliggande skärgårdar har fiskevårdsföreningar och naturvårdsföreningar bildats för att skydda natur, fågel och fiskliv. Där har fiske o jakt reglerats så att ej spekulativ uppdelning i mikroskopiskt små delar lönar sig. Dvs de som har små delar har ytterst begränsad fiskerätt. Som exempel krävs minst 1/640 del i Fredlarna eller 1/288 del i Röders skärgårdar för fritt fiske. Detta har stävjat o begränsat den spekulativa handeln med delar som blir så små som A4-ark. De som säljer delar på blocket gör detta kontinuerligt o använder delarna som sedelpress. Hjälp till att motverka detta och besök Kallskär o andra vackra ytterskärgårdar med hjälp av allemansrätten. Det kostar ca 900 kr i lagfartsavgift o den kostnaden är högre än värdet på det du köper.