Allt till salu inom "jakt fiske pulka"

Sortering:
Fiske redskap
Östersund
22 dagar

Fiske redskap Visa liknande

4 000 kr
Blocket.se
trolling utrusning
Alvesta
1 månader

trolling utrusning Visa liknande

6 500 kr
Blocket.se
isborr,pulka
Haparanda
1 månader

isborr,pulka Visa liknande

3 000 kr
Blocket.se
trolling
Karlskoga
2 månader

trolling Visa liknande

400 kr
Blocket.se
ch pulka
Umeå
2 månader

ch pulka Visa liknande

6 500 kr
Blocket.se
Pulka (lite defekt)
Sandviken
2 månader

Pulka (lite defekt) Visa liknande

100 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Jakt och Fiske  ·  Jokkmokk

Älgpulka

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Älgpulka "Jokkmokk pulkan" tillverkad av jägare för jägare. Den perfekta pulkan för jakt mm. Gjord av 6 mm slitstark och slagtålig polyten 1300 x 3000 x 6 mm Med extra glidskenor av polyten, förstärkta kanter. Pulkan är väldigt böjlig och följsam så den glider lätt över stenar och stockar. Mycket lättlastad. Kam användas till mycket, jakt, dra ensilage, timmer, trasiga skotrar mm. priset är utan drag.
3 500 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Jämtlands län

Canada Pulkan FÖR OMGÅENDE LEVERANS

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Skogspulkan CANADA CANADA-pulkan är konstruerad för att underlätta transporter av villebråd mm. CANADA-pulkan är lätt att hålla ren, är extremt slitstark & slagtålig. CANADA-pulkan är mycket följsam och lätt att dra, den glider som på snö på alla underlag. Dra den för hand i jaktlaget eller med terrängfordon. Specifikationer: Längd: 2335 mm Bredd: 900 mm Vikt: 14 kg Material: 8 mm svart HD-Polyeten För mer info ring 063-35445. Kan skickas med bussgods. Pris: 2796:- exkl.moms Pris: 3495:- inkl.moms
3 495 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Dalarnas län

Linhjul

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Har ett par Patriot linhjul till salu , som synes på bilden så har centrum blivit bronserat av solen , skall vara svart även i centrum , men det har inget med funktionen att göra ;) . Helt suveräna bromsar på dessa hjul , går att ställa ett fint smyg läge på dom vid utsläpp av pulkorna . sedan låser dom hemskt bra blir aldrig att spolarna slirar med pulkorna ute . Det är 90 meter lina på varje hjul . Vid ev försäljning för utsatt pris då står jag för frakten inom Sverige .
1 900 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Norrtälje

Pulkor för fiske, jakt mm

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kvalitetspulkor med rätt form. Pulkorna är gjorda i riktigt seg plast som inte spricker. Perfekta till vinterfisket och jakten, inte minst till att släpa skjutna vildsvin ur skogen. Den mindre ryms i de allra flesta kombibilar medan den större oftast kräver att man fäller baksätet. Made in USA. pris Jet Sled black: 800 kr Jet Sled Jr camo: 550 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
550 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Järfälla

Trolling mast Bios

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Säljer en Trolling mast Bios med Mariestads pulkor. Masten är om gjord lite special förstärkt för att inte rullarna ska lossna och bytt ut T delen överst, kan förklara bättre vid eventuellt köp eller via telefon, syns nog i bilden säljer även mariestads pulkor med omgjord köl, går mycket bra i vattnet. Masten och pulkorna är sparsamt använda. Priset är för både mast och pulkor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj