Till salu inom

"kanotkärra kanotvagn vkv säljes"

Söderhamn
Igår

Kanot /kanadensare

14 000 kr
Blocket.se
Ydre
2 dagar

Kajak VKV Anita

24 000 kr
Blocket.se
Jönköping
2 dagar

VKV Seagull Elite kolfiber

19 000 kr
Blocket.se
Haninge
2 dagar

KANOT i ALUMINIUM

10 500 kr
Blocket.se
Lomma
3 dagar

VKV Anita K1 Classic i kolf...

20 000 kr
Blocket.se
Oxelösund
4 dagar

2 kajaker

7 500 kr
Blocket.se
Kristinehamn
4 dagar

Kajak Old Town Predator PDL

17 000 kr
Blocket.se
Strängnäs
5 dagar

Ful men tät kanot Trapper

2 000 kr
Blocket.se
Mariestad
5 dagar

Kanadensare

4 000 kr
Blocket.se
Upplands-Bro
7 dagar

Kanot Trapper 524

7 890 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Kajaker och kanoter  ·  Strängnäs

SeaBird Expedition "VKV Edition"

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Seabird Expedition är en "VKV Off Shore" kopia, mycket stabil men också relativt snabb med mycket utrymme för packning. En väldigt bra kajak att börja med och det är en riktig packåsna där "allt" kan tas med. Jag har förstärkt skrovet (ca 70 cm i sittbrunnen och ca en meter i det aktre lastutrymmet) med fiberduk och epoxy för att utan problem tåla att läggas upp fullastad på klipphällar i skärgården. Infästningen för det aktre lyfthandtaget är också rejält förstärkt. Ryggstödet är utbytt till en mycket bättre variant. Styrsystem: VKV-helfotspedal monterat på VKV:s kanotvarv. Helt suveränt och dessutom varmt för fötterna. Ett mycket bra kapell ingår också. Kajaken är sparsamt använd i 3 säsonger och är i fint skick. Längd: 527 cm Bredd: 59 cm Vattenlinjebredd: 55 cm Vikt: 23 cm Sittbrunn: 39 x 79 cm Max last: 170 kg Till högstbjudande.
11 000 kr
Blocket.se
Kajaker och kanoter  ·  Värmdö

VKV 101 Tävlingskajak

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Skall du motionspaddla eller vara med på Dalslands Kanotmaraton? Då har du en "maskin" som bara väger 9 kg och den går fort! Något rank men betydligt stabilare är nyare racers, därför kallas 101:an för "Gubbracern". Roder Levereras med kjol. På bilden är det kajaken till vänster. Fanérsäte racing, underroder av racingtyp, fotstöd & T-styrsystem, luftsäck i förskepp. Om du är intresserad av VKV Off Shore (kajaken till höger), se separat annons, om den finns kvar. Säljes pga långresa. Det finns några små sprickor i skrovet, därför nedsatt pris men det påverkar inte prestandan!
8 900 kr
Blocket.se
Kajaker och kanoter  ·  Stockholm

Seabird Expedition, VKV Edition

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Seabird Expedition är en "VKV Off Shore" kopia, mycket stabil men också relativt snabb med mycket utrymme för packning. En väldigt bra kajak att börja med och det är en riktig packåsna där "allt" kan tas med. Jag har förstärkt skrovet (ca 70 cm i sittbrunnen och ca 100 cm i det aktre lastutrymmet) med fiberduk samt epoxy för att utan problem tåla att läggas upp fullastad på klipphällar i skärgården. Infästningen för det aktre lyfthandtaget är också rejält förstärkt. Ryggstödet är utbytt till en mycket bättre variant. Styrsystem: VKV-helfotspedal monterat på VKV:s kanotvarv, därav VKV Edition. Helt suveränt och dessutom varmt för fötterna. Ett mycket bra kapell ingår också. Kajaken är sparsamt använd i 3 säsonger och är i fint skick. Längd: 527 cm Bredd: 59 cm Vattenlinjebredd: 55 cm Vikt: 23 cm Sittbrunn: 39 x 79 cm Max last: 170 kg Till högstbjudande.
11 000 kr
Blocket.se

VKV Seabird Expedition LV

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Endast använd två gånger. Gul som på bilden. Med kapell och transportkapell. Test från tidningen paddling (http://paddling.nu/2011/05/19/kajaktest-12011). Det här är en kajak som känns längre/rymligare än sina 480 centimeter och något man absolut kan tänka sig paddla en längre tur i. Det här är riktigt mycket kajak för pengarna och det är en ovanligt nätt nybörjarkajak som kan växa med dina långtursambitioner. Bra sittställning, behagligt låg sittbrunn tillsammans med fina paddlingsegenskaper (både fart och manövrerbarhet) gör Seabird Expedition LV till en riktigt angenäm upplevelse. Data Längd 480 cm Vikt 30 kg med roder och luckor Bredd 56 cm Sittbrunn 80×39,5 cm Luckor Rund 25 cm + fikalucka (fram), Oval 33 cm + fikalucka (bak) Material Polyetylen Pris 9950 kr med roder och VKV:s säkerhetsystem Mer info seabirddesigns.com 6900 kr för kajaken och 800 kr för kapellen.
6 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Södermanlands län

VKV Lisa i mycket fint skick

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
VKV Lisa i mkt fint skick. den klassiska modellen med längsgående skott. Klart bäst tycker jag! OBS! Ej skott på tvären och INTE däcksluckor. VKVs luftsits med uppblåsbar dyna och uppblåsbar ryggstödsdyna. man sitter verkligen skitbra i kajaken. Kapell och paddel ingår. paddeln är antingen VKVs träpaddel. i mkt fint skick eller en glasfiberpaddel som är ny, men ej från VKV. Lisan är pimpad med VKVs nya supersnygga rodersvängel. Skitsnyggt!! Varför vill jag då sälja kajaken?? jo jag paddlar extremt mycket men Lisan har bara varit i sjön 1 gång på ca 2 år. så jag har bara paddlat med mina andra röda kajaker. Anledningen till det är INTE att jag tycker lisan är sämre, utan att jag hatar vita kajaker. det är så gräsligt fult tycker jag, och jag tycker att den är i alldeles för bra skick för att man ska måla den i en behagligare färg. så jag väljer att sälja den istället. byter gärna kajak mot liggcykel (recumbent) i bra skick
12 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj