Quantcast
Till salu inom: ”

kanotkärra kanotvagn vkv säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hyra Kajak
F
Stockholm
Hyra Tält
F
Stockholm
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Seabird Expedition är en "VKV Off Shore" kopia, mycket stabil men också relativt snabb med mycket utrymme för packning. En väldigt bra kajak att börja med och det är en riktig packåsna där "allt" kan tas med. Jag har förstärkt skrovet (ca 70 cm i sittbrunnen och ca en meter i det aktre lastutrymmet) med fiberduk och epoxy för att utan problem tåla att läggas upp fullastad på klipphällar i skärgården. Infästningen för det aktre lyfthandtaget är också rejält förstärkt. Ryggstödet är utbytt till en mycket bättre variant. Styrsystem: VKV-helfotspedal monterat på VKV:s kanotvarv. Helt suveränt och dessutom varmt för fötterna. Ett mycket bra kapell ingår också. Kajaken är sparsamt använd i 3 säsonger och är i fint skick. Längd: 527 cm Bredd: 59 cm Vattenlinjebredd: 55 cm Vikt: 23 cm Sittbrunn: 39 x 79 cm Max last: 170 kg Till högstbjudande.
Skall du motionspaddla eller vara med på Dalslands Kanotmaraton? Då har du en "maskin" som bara väger 9 kg och den går fort! Något rank men betydligt stabilare är nyare racers, därför kallas 101:an för "Gubbracern". Roder Levereras med kjol. På bilden är det kajaken till vänster. Fanérsäte racing, underroder av racingtyp, fotstöd & T-styrsystem, luftsäck i förskepp. Om du är intresserad av VKV Off Shore (kajaken till höger), se separat annons, om den finns kvar. Säljes pga långresa. Det finns några små sprickor i skrovet, därför nedsatt pris men det påverkar inte prestandan!
Seabird Expedition är en "VKV Off Shore" kopia, mycket stabil men också relativt snabb med mycket utrymme för packning. En väldigt bra kajak att börja med och det är en riktig packåsna där "allt" kan tas med. Jag har förstärkt skrovet (ca 70 cm i sittbrunnen och ca 100 cm i det aktre lastutrymmet) med fiberduk samt epoxy för att utan problem tåla att läggas upp fullastad på klipphällar i skärgården. Infästningen för det aktre lyfthandtaget är också rejält förstärkt. Ryggstödet är utbytt till en mycket bättre variant. Styrsystem: VKV-helfotspedal monterat på VKV:s kanotvarv, därav VKV Edition. Helt suveränt och dessutom varmt för fötterna. Ett mycket bra kapell ingår också. Kajaken är sparsamt använd i 3 säsonger och är i fint skick. Längd: 527 cm Bredd: 59 cm Vattenlinjebredd: 55 cm Vikt: 23 cm Sittbrunn: 39 x 79 cm Max last: 170 kg Till högstbjudande.
Endast använd två gånger. Gul som på bilden. Med kapell och transportkapell. Test från tidningen paddling (http://paddling.nu/2011/05/19/kajaktest-12011). Det här är en kajak som känns längre/rymligare än sina 480 centimeter och något man absolut kan tänka sig paddla en längre tur i. Det här är riktigt mycket kajak för pengarna och det är en ovanligt nätt nybörjarkajak som kan växa med dina långtursambitioner. Bra sittställning, behagligt låg sittbrunn tillsammans med fina paddlingsegenskaper (både fart och manövrerbarhet) gör Seabird Expedition LV till en riktigt angenäm upplevelse. Data Längd 480 cm Vikt 30 kg med roder och luckor Bredd 56 cm Sittbrunn 80×39,5 cm Luckor Rund 25 cm + fikalucka (fram), Oval 33 cm + fikalucka (bak) Material Polyetylen Pris 9950 kr med roder och VKV:s säkerhetsystem Mer info seabirddesigns.com 6900 kr för kajaken och 800 kr för kapellen.
VKV Lisa i mkt fint skick. den klassiska modellen med längsgående skott. Klart bäst tycker jag! OBS! Ej skott på tvären och INTE däcksluckor. VKVs luftsits med uppblåsbar dyna och uppblåsbar ryggstödsdyna. man sitter verkligen skitbra i kajaken. Kapell och paddel ingår. paddeln är antingen VKVs träpaddel. i mkt fint skick eller en glasfiberpaddel som är ny, men ej från VKV. Lisan är pimpad med VKVs nya supersnygga rodersvängel. Skitsnyggt!! Varför vill jag då sälja kajaken?? jo jag paddlar extremt mycket men Lisan har bara varit i sjön 1 gång på ca 2 år. så jag har bara paddlat med mina andra röda kajaker. Anledningen till det är INTE att jag tycker lisan är sämre, utan att jag hatar vita kajaker. det är så gräsligt fult tycker jag, och jag tycker att den är i alldeles för bra skick för att man ska måla den i en behagligare färg. så jag väljer att sälja den istället. byter gärna kajak mot liggcykel (recumbent) i bra skick