Quantcast
Till salu inom: ”

kanot vkv 100 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kanot/Kajak

Högsby
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tävlingskajak - VKV-100 från 1974 i bra skick. Längd: 5,2 m Bredd: 53 cm Sittbrunn: 44 cm bred, 93 cm lång Vikt: ca 11 kg Vikt på paddlare: 65 - 85 kg
Havskajak - Aquilo X-treme - 2011 Billigare blir det inte! Nu är det "sista priset" och "kompispris" å allt vad det heter : ) Havskajak i extremt bra skick säljes. Längd 5.60 bredd 0,56. Vattentäta packutrymmen. Ett enda stort packutrymme bak, dvs inget skott mellan bakre packutrymmet och det mindre fikautrymmet. Då kan man få fram tyngre packning närmare sittbrunnen så kajaken går bättre i sjön. Rymlig sittbrunn så man lätt tar sej i och ur. Alla beslag borttagna och ditsatta igen med ngt kortare skruv och med sikaflex för att få en 100% tät kajak. Roder. Roderlinegenomföringarna tätade med sika. VKVs tvärrrör ditsatt för att kunna använda VKVs flottörer och för att kunna låsa kajaken med härdad kätting genom röret. Specialbeställd UTAN dom genomgående skruvarna i skrovet till pedalerna. Ej lyfthandtag på däck, som annars är standard, utan fördjupningarna där handtagsbeslagen skulle sitta är igenlagda från fabrik, för att få ett snyggare utseende på däcket. Specialsits med VKVs luftkuddar och även standardsitsen. Kajaken är isolerad invändigt med liggunderlag för att få det varmt och skönt. Det är inte fastsatt utan lätt löstagbart. Ngt annorlunda layout på däckslinor. Vingarna i sittbrunnen borttagna för enklare i och urstigning. Roderlinorna är siliconesprejade för att gå lätt. Jag skickar INTE med varken min kolfiberpaddel eller mitt superbra andande kapell. Men en VKV glasfiberpaddel ingår. Köparen får köpa ett eget kapell till kajaken. Säljes för att jag tycker att kajaken är ngt för vinglig för mej. Jag paddlar året runt och vill ha en bredare kajak. Jag vill inte vinterbada : ) Kan ev tänka mej ett byte mot en VKV Lisa, som jag kan måla rosa till min tjej. : ) Kajaken är använd max 15-20 timmar, dvs ca 5ggr. Det finns tyvärr några små märken framtill i botten efter en lättare grundstötning. Annars är kajaken i klart bättre skick än när den köptes ny.
VKV 100, Träkajak med plastsarg, storlek: 60-80 kg, Kajaken är i bra skick men har en mindre reparerad skada på fördäcket samt en lagning från insidan i sittbrunnen som inte syns från utsidan.
Citius 51 10.000 kr VKV 100 4.500 kr såld Välvårdade kajaker
Rubrik: Kanot VKV 100Kanot VKV 100 i bra skick, oanvänd träpaddel H XS 226 78G 0706688903