Quantcast
Till salu inom: ”

tvåmanskajak vkv anita k2 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Svensk kvalitétskajak tillverkad 2012 av VKV i Västervik. Väldigt lite paddlad = i gott skick. Kolfibersitsar fram och bak. Dubbla styrpedaler med hälstöd. Främre paddlaren styr, men styrlinorna går på någon minut att flytta från styrpedalerna fram till de bakre om du föredrar styrning bak. Inkl kompass, paddelkapell, transportkapell och fördäckspåsar i nät. Nypris 2015 utan tillbehör: 37 800 kr Snygg och snabb :-) Om företaget Kajakspecialisten erbjuder kurser med landslagskanotister som instruktörer och säljer vingpaddlar, VKV Havskajaker, Epic Surfskis m.m. Stort sortiment av kläder och tillbehör i butiken. Kajakspecialisten.se
Anita VKV K2. Tvåmanskajak, vit med blå innersida i mycket gott skick. Sitsar och två kapell medföljer.
Mycket välvårdad tvåmanskajak som är elegant och lättdriven. Roder med enkelkommando. 610 cm lång, 61 cm bred, vikt 33 kg. Säljes med 2st paddel kapell och 2st paddlar.
Snabb tvåmanskajak i nyskick inklusive de nödvändigaste tillbehören. Inköpt ny 2014 på Kajakspecialisten av Magnus Fischer (kvitto finns) och är i absolut nyskick, använd endast ett fåtal turer med övernattning i skärgården under 2014. Alltid uppdragen på särskilld kudde (medföljer). Förvarad i skydd under tak. Denna modell av VKV Anita K2 har förutom vattentäta packutrymmen fram och bak dessuotom en praktisk lucka in till utrymmet framför fötterna på den bakre paddlaren vilket ger ytterligare ett ordentligt utrymme för längre turer. Vad som utmärker Fischer Edition finns beskrivet här: http://www.kajakspecialisten.se/cldoc/kajaker_16/vkv-k2-anita-fischer-edition_206.htm Ännu mer info om kajaken, men märk att kajaken som säljs alltså är i Fischers utförande: http://www.vitudden.com/kayaks/category/vkv/vkv-anita-k2-jubileum Detta medföljer: Räddningspontoner Kapell Snap Dragon m hängslen (stl L50 och L55) Glidkudde att dra upp kajaken på 1 däcksnät per paddlare för småprylar och snacks 1 x länspump 2 X häldynor (bra för att spara hälarna vid längre pass mot kylan från vattnet vår och höst) Nypris för allt 2014: 43 305 Pris: 34 500 Bud av olika slag undanbedes, men ställ gärna frågor. Det kan ju vara så att kapellen inte passar och då justerar vi priset. Kajaken finns just nu på Runmarö i Stockholms skärgård. Vi har kontakter för transport om det skulle behövas.
Äldre modell av VKV:s tvåmanskajak Anita. Säljes med tillbehör enligt bild. Inga skador, men repor finns. Peter