Quantcast
Till salu inom: ”

kapell crescent 495 ht säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Praktisk HT-båt som har fungerat mycket bra som utflyktsbåt/campingbåt. Säljer den nu pga att vi övergått till husvagnsliv. Kapellet har använts 1 sommar, det är som nytt. Båten -80, är välvårdad och bottenmålad nu i vår -11. Motorn är från 1979. Den har nu varit på båtfirma där de bytt impeller, packboxar och olja. Trailern (30 km/h) har nya kölrullar i år och även nytt band i spelet.
Familjebåt Crescent 495 HT -82 Läng:4,7m Bredd:1,86m Motor Suzuki 55hk -94 trim & tillt Går bra Bra bruksskick till bad fiske,sköna utflykter Tonade rutor Lanterner Kapell 30 km trailer Badstege Orginal fika bord Mugghållare Pulpit på fördäck Extra skiva till att bädda fram i båten för att fortfarande kunna använda bordet bak Vingar på motorn för stabilare gång och snabbare utplaning i sjön 20 liters tank Godkänd för 6 personer Fler bilder skickas vid intresse
Nu har vi köpt segelbåt och säljer därför vår Crescent 495 ht. Motorn är en 40 hk Mercury 4-takt från 2002 som går utmärkt. Insprutning. Båten är hel men den ser inte ny ut. Kapellet är smutsigt men tätt. Motorn är i mkt bra skick och körd väldigt lite. Stöttor från Press & son ingår, även presenning. Båtplats i Hässelby strand (Strandlidens båtklubb) kan eventuellt övertas. Ring för frågor!
Crescent 495 HT med Suzuki 50 Hk El Längd:4,95m, Bredd:1,95m, Djup:0,4m, Prisänkt: nu 29500:- Eldsläckare, Fendrar, Kapell, Logg, Länspump, Motor, Sittbrunnsbord, Soffa, Sovplatser,extra , Motorfäste, Lanternor.
Söker ett kapell till en cresent 495 ht. Gärna helt, men det gör inget om det är fläckigt med dåliga sömmar heller. Priset är avgörande. Men max 2000. Mvh kent