Quantcast
Till salu inom: ”

crescent 495 ht säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Båten är INTE i fint skick, är INTE rengjord, har en trasig relingslist(gummi), Funktion på logg är oklar, Skrovet är repigt och fult, badstegen trasig. Inredningen är gammal och dålig och en del textil har trillat ner. Men.. Motorn, en Johnsson 70hkr från 80-talet, går fint och startar om det är 20+grader eller 5 minusgrader. Vi använder båten året om. Söker du efter en pärla är detta fel båt men har du lite energi att lägga kan den bli OK. Förutsättningarna finns och motorn är bra. Det är heller inga plastskador i skrovet utan bara repigt och fult. Båten ligger i Matvik utanför Karlshamn. 19.000:- inga bud!
En stabil och bra båt för hela familjen! En Crescent från sent 70-tal dvs härligt retro. Självklart är originalfärgen kvar med fräscha original dynor och stolar. Kapellet är bara ett år gammalt. Båten är övernattningsbar för 2 vuxna och 2 barn. Allt tillbehör såsom startbatteri, ankare med lina, båtshake, paddel, 2 st trycktankar, motorlås, brandsläckare, flaggspel mm ingår självklart. Båten och motorn är i bra skick. Motorn är en 60 hk volvo penta som är översedd förra året. Går mycket bra. 27000kr eller högstbjudande. Billigare vid snabb affär.
Efter 4 år med en mysig gammal båt är det nu dags att inse att den är för liten för en familj på 5 (nästan vuxna). En klassisk HT båt från 70-talet. Yamaha 60 hk motor från 1983. Ny impeller och anod. 30-kärra och Garmin Fishfinder 80 ingår. Båten säljes utan kapell och motorn går att testköra på tomten. Vi bor i Lindome strax söder om Göteborg, Mvh, Tomas
Nu är det dags att sälja min fina båt En trevlig HT båt från senare 80-talet det sitter en Johnson 35 HK från samma år, den är botten målad och sjösatt färdig för provkörning på vatten motorn servat olja och stift bytt, ny propeller då någon hade tagit den som satte på motorn, kvitto finns, båten är målad invändigt. Kapellet är sisådär men det går att använda Säljs på grund av inköpt av större båt Ring 070-7395662 0455-82436 någon vbsa.
Trevlig familjebåt som är lugn och trygg i vattnet, men som även går att busa med. Maxar ca 25-27knop. Evinrude 50HK med elstart, el choke & manuell tillt. Ekolod Lowrance, kompass, torkare, Stereo. Badstege med extrafäste för elmotor(går lätt att ta bort). Fint kapell och omklädda dynor. Står just nu på 30km kärra med alufälgar som ingår. Vid frågor eller funderingar ring eller maila. Bara att sjösätta. Billigare vid snabb och smidig affär.... kom med förslag