Quantcast
Till salu inom: ”

kapell till flipper 450 ht säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu ska jag sälja min båt för brist på tid. Det är en flipper 450 ht med katamaran skrov som går väldigt stadigt i vattnet. Motorn är en mariner 30 hk som gör ungefär 20 knop på båten. Motorn är väldigt fin inne i men kåporna ser fula ut bara för att min förra motor blev snodd. Kapellet är original och släpper inte in en ända droppe. Dynorna är helt ok skick. Det är en jätte bra första båt och det går att övernatta för 2. 30km/h trailer medföljer. Pris 23000 kr eller högstbjudande Maila gärna om mer info.
Båten är i väldigt bra skick och går väldigt stadigt på vattnet! Sitter automatisk länspump, 12V uttag, färdigdraget kablar till stereo (2st högtalare sitter monterat så behövs bara stereon) Följer även med kapell. Motorn har nya lager i propellerhuset och ny olja. Lättstartad och går bra men "spikar" lite på högre varv. justering av tändning? OBS! Släpet medföljer vid köp av båten! Ev Byte bil eller något annat roligt! kom med förslag!
Säljes utan motor då den skurit, en riktig klassiker från runt 1970 som gör ca 20 knop med 35 hk på akterspegeln, perfekt båt för dags- och fisketurer, planar även med 25hk och gör då 14 knop, tätt kapell med en liten diskret lagning dock i behov av rengöring. Skönhetsfel och smådetaljer finns att fixa för perfektionisten men för den sjösugne är det bara att hänga på en motor och ge sig ut. Styrning sitter monterad och lanternor funkar tiptop bara man kopplar in ett batteri. Motorreglage och dynor samt lämplig upptagningsvagn fixar man själv. Säljer denna billigt p o k.
Utombordare Byggår 1970 Kapell, sittdynor och motor på 65hk ingår. Motorn behöver dock åtgärdas för att fungera. Ring eller mejla om ni har några frågor.