Quantcast
Till salu inom: ”

flipper 450 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Flipper 450 HT. En riktig "kult" båt från 70-talet. Längd 4.50 m Bredd 1.85 m Vikt 215 kg Motor: Mariner 30 HK med elstart - går bra. Lös bensintank. Nya dynor och nytt batteri. Stereo med kasettbandspelare och radio. 80 km/t släp - besiktigad t.o.m juli 2013 Båten kan provköras i Vombsjön nära Sjöbo. Båt och släp säljes bara tillsammans, alltså inte var för sig. En härlig nybörjarbåt - smidigt och billigt båtägande.
Hej jag har än Flipper 450 katamaran till salu. Fin båt som funkar bra. Lite om båten. har haft den i en sesång och har funkat bra hella tiden har alltid startat och gåt bra. Det är än Mercury 50hk. Tyvär defekt fäste på start motorn. Fins för 300 kr begangnad om jag inte mins fel. följer med båtvang men som har sett bettre dagar men funkar OBS 30 vagn saknar lgf skyllt. Hadde den i sjön föra sommaren och åkte hela somaren:) ring för mera info så beretar jag mera. Hoppas den kan glädja någon annan. Bvsa.
En mycket rolig och allsidig båt, kan användas både till vatten lekar & fiske eller bara fara på utflykter. Det sitter en Suzuki 85 hk-87 i mycket fint skick, har power trim & tilt, elstart. Det sitter knopmätare, varvräknare & oljemätare i båten. Sen har den självläns. Det följer med båtvagn, sen har jag säkert glömnt något ring vid intresse. Det finns fler bilder. OBS båten ligger i vatten så det är bara att prov köra. Sportbåt vattenskidor wakeboard
Projekt: Flipper 450 HT -74 till salu p.g.a. tidsbrist. Det är en perfekt förstabåt som är liten och stabil. Motor: Yamaha 40 HK -84, gick förra säsongen, något hög tomgång. Blått kapell med liten reva, annars bra skick. Dynor, säten och batteri är i dåligt skick. Framrutan saknas. Har du tiden som krävs för att göra i ordning min lilla pärla? Prisidé: 5000 kronor. Kontakta mig via telefon.
Båt Flipper450 30 hp. Motor 30 hp suzuki 2 takt 91-a . Haft båten i 3 år ny propeler föra året ny inpeler föra året ny Ekolod eller vad det heter.Fins en del andra saker som följer med båten. Kan tänka mig byta den mot en arbetsbil typ cady eller peugeot partner och liknande . Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.