Quantcast
Till salu inom: ”

karlanda soffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Mio soffa

Huddinge
Ektorp soffa

Helsingborg
Grouppsoffa

Stockholm
Säljer Soffa

Göteborg
Grattis

Södertälje
Bäddsoffa

Helsingborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jättefina möbler från ikea, en soffa och en fåtölj i serien karlanda eller Kalstad (minns aldrig vilken det är). Det finns även en scheslongdel som kan bytas mot en kudde antingen i soffan eller fåtöljen. Tyget är ljusgrått och nästan lite ulligt. Inga hål eller fläckar allt är i gott skick. Paketpris för alla tre delar är 2000 kr. Maila frågor, kollar mailen flera gånger per dag.
Nu har vi möblerat om och inser att vi måste sälja vår fina bäddsoffa. Det är en 3-sits Karlanda i off-white bomulls tyg. Några små fläckar finns fast soffan är rentvättad. Dock är kuddarna vändbara och kanske små fläckarna försvinner om man tvättar dem lite hårdare.Mig stör dem inte alls. Soffan har bra säng där man sover skönt. Vi har satt broms-bara hjul på soffan för att underlätta dammsugning och flytt. Soffan är 2,2m lång och ger bra sovplats för två personer.(småkuddar privata) 1500kr p&k Ring Charlotte 0411-60575 alt 0708-71383
Soffa i bra skick. Bra längd på soffan som gör att den fungerar utmärkt som bäddsoffa! Vi har bytt ut de simpla träbenen mot snyggare i borstat rostfritt. Det vita överdraget är tvättat, men ändå fläckat. Kan säkerligen lämnas in på Kemtvätt för bättre resultat. Nya överdrag finns att köpa på Bemz, eller beg. på blocket. Bilderna visar med och utan överdrag. Säljes för endast 300 kr.
2st välhållna likadana IKEA Karlanda soffor. Omklädda för ca 6mån sen. * 2sits * BxDxH 150x90x66 cm * Tyg (Ej för allergiker) * Djupröd kulör * ALLT tyg avtagbart för ev tvätt. * Lösa kuddar. * Städade och klara för avhämtning * Hämtas i Kungsbacka. * MÅSTE BORT denna veckan! ENDAST telefon kontakt. Lena 0702 45 15 16 Lars 0702 20 89 65
Välvårdad Karlanda fåtölj i rött. Har mest används till att lägga kläder i och är därför inte nedsutten. Tyget i bra skick. Karlanda divan, schäslong i rött. Kan även användas till Karlanda soffor och går då att placera på valfri plats. Tyget är slitet. Pris för både fåtölj och divan 450 kr Nya tyg till både divan och fåtölj går att skaffa på exempelvis www.bemz.se.