Quantcast
Till salu inom: ”

kattskalle stenar runda stenar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har ett större parti med rak Mexi tegel , storlek 250 x 100x 65 mm. Räcker til ett helt hus! Stenarna är helt rena och i mycket finnt skick. Då vi har 1 m takutsprång, så har de varit väl skyddade för dåligt väder. Perfekt för er som vill bygga till och kompletera med samma sten för en billig peng. Elelr bygga till med en mur i samma sten som huset. Pris styckvis 3:-/st 1000+ 2:-/st Hela partiet 1:-/st eller bud Alla stenar ligger fint stapalade och inplastade på pall . Ett tusental sten finns redan nerplockade och allt kan plockas ner inom någon vecka. Finns i Åhus utanför Kristianstad Frakt kan ordnas till självkostnadspris.
Hej jag ska sälja mina nya stenar p.g.a att jag ändrade mig och köpte andra stenar. Detär 32 stycken stenar och de är mörkgråa och är i storleken 40x40 cm. De ljusa är tyvärr slut för att jag själv använde dem men de mörka finns och som det står i beskrivningen så finns det 32 stycken av de mörkgråa. P.S vi har också ca 30 stycken kantstenar som är mörkgråa och de ingår i priset, kantstenarna är inte med i bilden. totalt: 1300 kr
Vacker natursten säljes. Vi har en större mängd stenar (se bilden). Varierande storlekar och färger, runda former. Passar som kantsten eller dekorationssten. Själva har vi haft stenen som kantsten runtom vårt hus.
5:-för dom mindre och 8:- för stora Finns ca 150-200st Ring efter 16.00 0767779798