Quantcast
Till salu inom: ”

kattställning säljes

Tidigare annonser till salu

Mina goa katter heter Sixten och Sune och är 2st 4-åriga innekatter! De har växt upp ihop och bör ej separeras! Katterna är kastrerade, id-märkta och fullvaccinerade. På dagarna leker och busar de tillsammans och är väldigt gosiga och tillgivna! Jag skulle vilja att de kom till ett djurälskande, varmt hem då allergi sätter stopp för mig att behålla mina underbara gossar.. Finns det någon familj som kan ge dem den värme och kärlek som de hittills fått? Kattställning, klöspyramider, leksaker skickas med om så önskas. Nås lättast på mail!
Selma är snart sex månader, född 26 nov 2010. Hon har levt som inne katt hela tiden. Hon är kelig, lekfull och en glad katt. Hon behöver trygghet och kärlek. Hon kan bli utekatt. Hon är inte steriliserad. Hon säljs för 100 kr, 25 kr tassen till en person som kan ge mycket kärlek och tid med henne. Gärna andra katt kompisar skulle Selma trivas att bo med. Kattställning och transport bur följs med. Hon äter torrfoder och får burkmat två gånger om dagen. Säljes pga att jag inte är redo för att ha katt. Kontakta mig för intresse.
Måste tyvärr sälja min katt då jag inte kommer ha råd att ha kvar honom. Enligt reglerna på blocket så måste man sälja katten för 100 kronor så det är det han kommer gå för. För 200 kronor till får man en kattställning, kattlåda, mat - och vattenskål och en katt-transportbur. Det är en röd hankatt (Europé) som är kastrerad och öron ID-märkt. Han är bara 8 månader och är busig, men samtidigt väldigt mysig och kelig. Nu heter han Bumpis men om det inte passar så är det bara att byta, han lyssnar även till det namnet. Han är en innekatt men det skulle nog gå alldeles utmärkt att få honom till utekatt. Säljes till ett bra hem.
Säljer nu 2 stycken kattställningar. (VITA är som nyskick) 1,30 m bred kan bli 1 m bred 2,30 m hög kan bli 2,60 hög 58 cm djup Pris: 1100 (GRÅA) 1,23 m hög 60 cm bred 67 cm djup Lektunnan med på köpet Pris: 250 kr SAMMA ÄGARE TILLSAMMANS 1200 KR (BÅDA KATTSTÄLLNINGARNA + KATT TUNNELN) EJ SAMMA DÅ ÄR DET 1100 FÖR DEN VITA 250 FÖR DEN GRÅA + KATT TUNNELN!
Jag har 2 st jätte fina snälla katttjejer på 2 år jag tyvärr måste göra mig av med. har precis skaffat dom själv men det visade sig att jag va allergisk:(, dom går bra ihop med hund som jag också har och dom ligger gärna i soffan och myser med en. det ingår 2 vånings kattställning, kattlåda, skålar, koppel ja allt man kan behöva. dom är gråa o vita bondkatter. vill att du som tar dom har ett genuint intresse och kan ge dom mycket tid och kärlek det är viktigast!!