Quantcast
Till salu inom: ”

keramik fåglar maria börjesson säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

OBS! TIDIGARE HYRFILM MEN I NYSKICK! 2008. Rek. från 15 år. Speltid 177 min. Språk svenska. Text svenska, danska, finska, norska. Fågelinfluensan drabbar Gotland. Panik utbryter och gränserna stängs. Smittade människor fördrivs från sina hus. Militären sätts in för att vidmakthålla lag och ordning. Kriminalinspektör Maria Wern återvänder till Gotlandspolisen efter en längre ledighet och kastas direkt in i en mordutredning. Samtidigt bekräftas att två personer befaras ha dött i fågelinfluensa. Under Marias ledning sätts alla resurser in för att begränsa smittan. Spaningsarbetet visar att den man vars mord Maria utreder har fört in smittade fåglar till Gotland och på så sätt planterat viruset. Den virusmedicin man ställt sitt hopp till visar sig vara verkningslös, och allt fler människor insjuknar. De ansvariga för smittospridningen har ett vaccin. Men var finns det, och hinner Maria hitta det innan det är för sent? Främmande fågel bygger på en av Anna Janssons bästsäljande böcker om kriminalpolisen Maria Wern. Serien blev en stor succé när den visades på TV4.
Pocket. Nära nyskick. Det är en insiktsfull och skakande vision som Anna Jansson målar upp, en spänningsroman av bästa märke." Nerikes Allehanda "Suggestiv och väldigt spännande" Tara Det man fruktat mest har hänt. Fågelinfluensan har drabbat Gotland. Kokerskan på ett fotbollsläger för 50 barn, insjuknar hastigt och smittskyddsläkaren beslutar att barnen på lägret och deras tränare ska hållas i karantän. När föräldrarna får veta att det inte finns någon effektiv medicin står man inför en paniksituation. Det är upptakten till Främmande fågel, Anna Janssons senaste kriminalroman om kriminalinspektör Maria Wern. "Jansson ger en effektivt skrämmande skildring av det kaos som kan uppstå när en farsot plötsligt drabbar en intet ont anande befolkning... Främmande fågel är spännande som kriminalroman och den bevisar att genren lämpar sig utmärkt också för seriös etisk reflexion." Svenska Dagbladet "Det är inte utan att det går kalla kårar längs ryggraden endast efter några sidors läsning ..."GT "På det stora hela är Anna Jansson det bästa som hänt svensk kriminallitteratur på senare år." Kristianstadsbladet "... en riktig bladvändare... en svensk thriller av internationell klass!"Hallands Nyheter
Säljer mina pockets, jättebra spännande läsning! Paket 1 Maria Vern Innehåller följande: Först när givaren är död Alkemins eviga eld Inte ens det förflutna Drömmen förde dej vilse Pojke försvunnen Främmande fågel Svart fjäril Drömmar ur snö Silverkronan Må döden sova Alla de stillsamma döda Stum sitter guden När skönheten kom till bro Lovar många timmars spännande läsning! 500:- (ca 38:-/pocket säljer endast hela serien!) Paket 2: Lars Kepler: Hypnotisören Eldvittnet Paganinikontraktet 150:-/ 4 st Alex Schulman: Att vara med henne 40:- Elisabeth Noble: Vad mina döttrar bör veta 40:- Shutter island 40:- Den 7-faldiga FREDEN 30:- Eller 250:- för hela paket 2 Mvh Ulrika Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljes 2 stycken keramikfåglar av Maria Börjesson, den stora varianten. Inköpta på Skånekraft i Lund. Dom sitter på 2 metallpinnar var som är fastsatta på en betongplatta som är signerad. Dom kostar 7900:- styck nya men jag säljer dom båda för 6500:- Dom är hela och fina. En chans och göra ett riktigt klipp !!
Säljer 2 stycken keramikfåglar av Maria Börjesson från Kristianstad. Dom är monterade på stålben som sitter fast på en signerad betongplatta, fåglarna går att lyfta av och vrida. Dom är 160 & 140cm höga. Nypriset är 7900:- styck och nu säljer jag båda för detta priset eller högstbjudande.