Quantcast
Till salu inom: ”

kinesiska mynt värde säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

MC 3: Sedelvåg / myntvåg. Snabb och pålitlig räkning av sedlar och mynt är andast test kört maskinen engång! Med MC 3 kan du snabbt räkna dina sedlar och mynt på ett tillförlitligt sätt. Mycket lätt att använda: det sparar mycket tid i ditt dagliga arbete. 3 valutor i 1 maskin: SEK, Euro och US Dollar Finns även för följande valutor: Brittiska pund,, ryska rubel och många fler. Enkel meny och tydlig rapportering: - Mängden och värdet på alla sedlar och mynt - Mängden och värdet på alla sedlar och mynt per valör Stor LCD-display med bakgrundsbelysning. I paketet ingår: behållare för mynt och sedlar, adapter, manual,kalibrering vikt (0,5kg) Obs!! Ny pris 3500kr
UPPDATERING: Jag har nu sålt allting förutom 23 Habbo troner. Dessa säljer jag för 3910kr paketpris.(20% billigare) Vill du bara köpa styckvis blir det 0,5kr/mynt, det vill säga 213kr per habbo-tron. Kontakta mig via mail/sms/telefonsamtal. Jag har varit medlem på Habbo sedan början av 2004 och har därav samlat på mig möbler av mycket högt värde. Detta spelet har jag vuxit ifrån för länge sedan och är nu i behov av pengar, därav säljer jag. OBS: Endast seriösa köpare. Bor du i Skåne så har jag möjlighet att komma till dig för en affär, annars får du komma till mig. Vill du köpa direkt över nätet så vill jag ha pengarna i förskott. Mvh, Per Magnusson.
Jag säljer möbler på det svenska habbohotellet. Mitt pris är 0,6kr/mynt.Jag har varit medlem på Habbo.se sedan början av 2004 och har därav samlat på mig möbler av mycket högt värde. Jag gick nyligen in på habbo och såg att jag hade ett värde på över 15 000 mynt.Jag har runt 2000 rena mynt och resten är Habbo troner, rare gräs osv... Vill inte skriva för mycket för att bevara min anonymitet.Jag vill gärna se ärliga och smidiga affärer. Vi kommer använda oss av internet banken med överföring till mitt konto, har ni Swedbank blir affären ännu smidigare eftersom det är direkt överföring isåfall. Hör av er på Dillaren_@hotmail.com så kan jag skicka bilder och mer specifikt vilka möbler jag har. :)
Tjena! Är behov av snabba pengar och därför säljer jag mina saker på habbo till fyndpriser. Bara affären går snabbt och smidigt är jag nöjd. Det är habbo.se (ORIGINAL) och följande saker jag säljer: - 68 Guldtackor - 50 Säckar - 50 Bronsmynt {Totalt 4450 Mynt} - Skrivare - 5 Hc-tärningar - Röd,rosa och turkos glassmaskin - Guldpelare - Tronsoffa - Röd markis Betalning kan ske genom banköverföring, paypal, pengar via post eller träffa mig i Uddevalla. Alla möbler på gubben har ett värde på ca 5000mynt och säljes för 2000kr. Det går att köpa separat men kontakta mig på mailen eller telefonen så kommer vi överens om pris. Om ni har några frågor är det bara att maila, sms:a eller ringa. Jag kommer inte under några som helst omständigheter ge möbler/mynt i förväg utan betalning först. Mvh // Niklas
Säljer av lite av min Kinesiska frimärkssamling. Dessa märken har ett mycket högre internationellt värde, är eftertraktade och har inhandlats på erkända marknader. Ett lysande exempel där bara ett martyr märke gick för c.a 8500 sek (Bild nr 3): http://www.interasia-auctions.com/cgi-bin/lot_auc.php?site=1&lang=1&sale=36&lot=1049 Priset per karta (bild): Bild nr1: 6000 sek Bild nr2: 5500 sek Bild nr3: 8500 sek Om ni är intresserad av att köpa alla tre säljer jag dem för 13000 sek! Välkommen att höra av er vid intresse!