Quantcast
Till salu inom: ”

kissande docka säljes

Leksaker

Trelleborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Docka

Norrköping

Tidigare annonser till salu

Första dockan kan prata, bajsa ,kissa och äta. Den basar och kissar så fort den har ätit. Kläderna som är på ingår. Den kan säga "älskar dig", "jag vill äta, "jag vill leka med dig" , "jag måste bajsa" så vidare. Andra dockan pratar när den vill något som tex "älskar dig mamma", jag är hungrig, "vill du leka med mig" så vidare. Kläderna som är på ingår. Pris per docka: 300 kr.
Dottern har rensat rummet och vill sälja sin docksäng, dockstol, 3 dockor varav en docka som kan dricka och kissa, dockkläder, dockleksakstillbehör såsom potta, haklapp, nappar, skor etc. Allt självklart i fint skick. Paketpris 500kr Om man inte önskar köpa alltihop, ring så diskuterar vi pris för var och en av leksakerna. "Lekdator" Askungen med ex pedagogiska räkne- och läsövningar. Pris: 150kr Nås endast via telefon.
TOKREA, BABYBORN DOCKA Erbjudande just nu! På Babyproffsen/LEKIA Jönköping & Vetlanda Ord.Pris: 499:- Övrig Info: Populära Baby Born äter, dricker, kissar mm Inkl tillbehör PRISGARANTI Vi möter upp alla priser för att just du ska göra den bästa affären hos oss. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer. Om företaget Nu har vi anslutit oss till Sveriges största leksakskedja, LEKIA.