Allt till salu inom "klädsel till ektorp 2-sits bäddsoffa"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Ektorp 2-sits bäddsoffa

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer nu min Ektorp bäddsoffa från Ikea, eftersom den inte får plats i nya lägenheten länge till. Soffan köptes i augusti 2007. Är jättenöjd med det köpet - soffan är kanonskön, enkel att bädda ut och klädseln tvättbar. Själva bädd-delen har bara använts några få gånger per år, och är således i gott skick. Klädseln är Idemo svart, något blekt av sol & 2-3 tvättar. Lätt att matcha och fixa till med kuddar och filtar! Ektorp bäddsoffa i 2-sits finns inte längre på Ikea och därmed heller inte klädsel till den, dock finns det både nytt och begagnat att köpa på nätet. Bredd: 200 Djup: 95 Höjd: 80 Billigare vid snabb affär!
3 000 kr
Blocket.se

EKTORP Klädsel 2-sits bäddsoffa

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Säljer 2 st sofföverdrag till en Ektorp 2-sits bäddsoffa. Ena överdraget är använt en gång och det andra är oöppnat. På bilderna ser du färgen. (Bilden på den vita soffan är endast för att visa modellen.) Säljs inte längre på IKEA, därför vet jag ej ordinarie pris. (Se länk för vad liknande överdrag kostar idag) http://www.ikea.com/se/sv/search/?query=ektorp+%C3%B6verdrag&pageNumber=2 Det går även bra att köpa endast ett av överdragen. Det oanvända säljer jag för 600:- och det som är använt en gång för 500:- Köper man båda samtidigt kostar de 1000:- eller högst bjudande. Ingen frakt ingår utan dessa kan hämtas antingen i Falun/Gävle/Hudiksvall. Kontaktas gärna via SMS då jag kan vara svår att nå dagtid: 073 751 83 34 Emma Strandman
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Upplands-Bro

Bäddsoffa Ektorp 2-sits + klädslar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Ektorp bäddsoffa av den "äldre modellen" som är en tvåsitssoffa. Framåtbäddad. Klädseln som sitter på är ljusbrun med beige kanter. Till soffan finns också tre extra klädslar, två röda och en skotskrutig i brunt med röda och vita inslag. Du kan köpa soffan och två av klädslarna för 2000 kr. Mått: Bredd 205 cm Djup 92 cm Höjd 77 cm Bäddmått 140x190 cm Den extra röda klädseln kostar 150 kr.
2 000 kr
Blocket.se

Röd klädsel till Ektorp 2-sits bäddsoffa

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Efter försäljning av själva soffan har jag nu en röd klädsel kvar, som letar efter ny ägare. Det är en smalspårig röd manchesterklädsel som passar till den gamla varianten av Ektorps bäddsoffa, den tvåsitsiga med ett yttre mått på 200 cm o bäddmått 140 cm. Denna klädsel har, liksom soffan, utgått ur Ikeas sortiment. Klädseln, som har en vacker varmröd färg, är i mycket gott skick, med undantag för ett antal små noppor på ena armstödet, där den en gång kom i närkontakt med en katt. Självklart är det nytvättat. Finns för avhämtning i Mälarhöjden.
500 kr
Blocket.se

IKEA Ektorp 2-sits bäddsoffa - två klädslar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Den gamla varianten av IKEA:s populära Ektorp 2-sitssoffa som numera utgått från sortiment. Aningen bredare än den nuvarande (brukar kallas två och en halv-sits), med en smidig bäddsoffa som kan dras ut med en hand. Soffan kommer med en specialbeställd mörkbrun soffklädsel från Bemz (nypris 1899 kr), som tyvärr har en liten reva på baksidan, se bild. Skickar även med en ljusgrön originalklädsel som följde med soffan. Se bilder på länken nedan. Bilder: https://www.dropbox.com/sh/eim6o58ar5iov80/4Iak5NFyob Båda klädslarna går lätt att ta av och tvätta i maskin (kommer nytvättade, klädslarna har inga fläckar). Djup 90 cm Bredd 198 cm Höjd 74 cm
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj