Quantcast
Till salu inom: ”

klippaggregat jonsered säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sommarpris på Jonsered frontrider FR 2213 RA. Prissänkt NU ENDAST 29900 kr. (Ord. pris 35500 kr) Frontrider med robust klippaggregat med bakutkast, perfekt för att hantera högt gräs och oländiga ytor. Det avancerade midjestyrningssystemet ger exceptionell styrbarhet och snäv svängradie. Automatisk transmission för bekväm drift och frontmonterat klippaggregat för att lätt nå under buskar och i hörn med obehindrad översikt från förarsätet. Briggs & Stratton, 6,7 kW @ 3000 v/min, Hydrostatisk, 94 cm Välkommen till din Jonsered och Klippohandlare i Åhus. Tel. 044-240855, Peter 0708-289094
En mångsidig Frontrider med ett robust klippaggregat med möjlighet till både mulching och bakutkast. Det avancerade midjestyrningssystemet ger exceptionell styrbarhet och snäv svängradie. Automatisk transmission för bekväm drift och frontmonterat klippaggregat för att lätt nå under buskar och i hörn med obehindrad översikt från förarsätet. Högeffektiva åkgräsklippare för året-runt-bruk Behöver du en effektiv och körglad åkgräsklippare? Med Jonsereds Frontriders blir trädgårdsarbetet till ett rent nöje. Vissa av dem kan du dessutom använda året om. Jonsereds urval av smarta tillbehör gör det lika enkelt och roligt att skotta snö framför entrén på vintern som att hålla gräsmattan välklippt på sommaren.
Frontrider med robust klippaggregat med bakutkast, perfekt för att hantera högt gräs och oländiga ytor. Det avancerade midjestyrningssystemet ger exceptionell styrbarhet och snäv svängradie. Automatisk transmission för bekväm drift och frontmonterat klippaggregat för att lätt nå under buskar och i hörn med obehindrad översikt från förarsätet. Högeffektiva åkgräsklippare för året-runt-bruk Behöver du en effektiv och körglad åkgräsklippare? Med Jonsereds Frontriders blir trädgårdsarbetet till ett rent nöje. Vissa av dem kan du dessutom använda året om. Jonsereds urval av smarta tillbehör gör det lika enkelt och roligt att skotta snö framför entrén på vintern som att hålla gräsmattan välklippt på sommaren.
En mångsidig Frontrider med ett robust klippaggregat med möjlighet till både mulching och bakutkast. Det avancerade midjestyrningssystemet ger exceptionell styrbarhet och snäv svängradie. Automatisk transmission för bekväm drift och frontmonterat klippaggregat för att lätt nå under buskar och i hörn med obehindrad översikt från förarsätet. Briggs & Stratton, 9,6 kW @ 2900 v/min, Hydrostatisk, 94 cm klippbredd Säljes med 20 % rabatt: Ordinarie Pris:39500kr Säljes nu för: 31600kr. Endast 1 st kvar till detta pris, passa på.
Effektiv och bekväm trädgårdstraktor med inbyggd uppsamlare som lätt kan tömmas från förarsätet. Den automatiska transmissionen ger dig oändligt justerbar körhastighet med hjälp av en spak, för bättre rytm i din körning. Också utrustad med en robust gjuten framaxel, för optimal balans och stabilitet. Klippaggregat med anslutning för vattenslang för enkel rengöring. Uppsamlare och mulcher medföljer som standard, medan bakutkast finns som tillbehör. Jonsered by Briggs & Stratton, 8,6 kW @ 2500 v/min, Hydrostatisk, 97 cm