Till salu inom

"klippaggregat jonsered säljes"

Sölvesborg
Idag

Jonsered fr13 defekt

6 000 kr
Blocket.se
Varberg
Idag

Husqvarna Rider, MTD trädgå...

500 kr
Blocket.se
Sundsvall
Idag

Belos L 320 LR

6 000 kr
Blocket.se
Partille
Idag

Stiga air scooter

450 kr
Blocket.se
Örnsköldsvik
7 dagar

Begagnade klippaggregat, di...

500 kr
Blocket.se
Butik Stockholm
13 år

Hyra Gräsklippare

Hyrahyra.se
Lilla Edet
Igår

Jonsered CS2234

2 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hus och Trädgård  ·  Kristianstad

SOMMARKLIPPET Jonsered FR 2213 RA

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Sommarpris på Jonsered frontrider FR 2213 RA. Prissänkt NU ENDAST 29900 kr. (Ord. pris 35500 kr) Frontrider med robust klippaggregat med bakutkast, perfekt för att hantera högt gräs och oländiga ytor. Det avancerade midjestyrningssystemet ger exceptionell styrbarhet och snäv svängradie. Automatisk transmission för bekväm drift och frontmonterat klippaggregat för att lätt nå under buskar och i hörn med obehindrad översikt från förarsätet. Briggs & Stratton, 6,7 kW @ 3000 v/min, Hydrostatisk, 94 cm Välkommen till din Jonsered och Klippohandlare i Åhus. Tel. 044-240855, Peter 0708-289094
29 900 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Lindesberg

Jonsered FR 2215 MA -11

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En mångsidig Frontrider med ett robust klippaggregat med möjlighet till både mulching och bakutkast. Det avancerade midjestyrningssystemet ger exceptionell styrbarhet och snäv svängradie. Automatisk transmission för bekväm drift och frontmonterat klippaggregat för att lätt nå under buskar och i hörn med obehindrad översikt från förarsätet. Högeffektiva åkgräsklippare för året-runt-bruk Behöver du en effektiv och körglad åkgräsklippare? Med Jonsereds Frontriders blir trädgårdsarbetet till ett rent nöje. Vissa av dem kan du dessutom använda året om. Jonsereds urval av smarta tillbehör gör det lika enkelt och roligt att skotta snö framför entrén på vintern som att hålla gräsmattan välklippt på sommaren.
39 500 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Lindesberg

Jonsered FR2213 RA -11

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Frontrider med robust klippaggregat med bakutkast, perfekt för att hantera högt gräs och oländiga ytor. Det avancerade midjestyrningssystemet ger exceptionell styrbarhet och snäv svängradie. Automatisk transmission för bekväm drift och frontmonterat klippaggregat för att lätt nå under buskar och i hörn med obehindrad översikt från förarsätet. Högeffektiva åkgräsklippare för året-runt-bruk Behöver du en effektiv och körglad åkgräsklippare? Med Jonsereds Frontriders blir trädgårdsarbetet till ett rent nöje. Vissa av dem kan du dessutom använda året om. Jonsereds urval av smarta tillbehör gör det lika enkelt och roligt att skotta snö framför entrén på vintern som att hålla gräsmattan välklippt på sommaren.
35 500 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Kalmar

Vinterrea Jonsered FR 2215 MA

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En mångsidig Frontrider med ett robust klippaggregat med möjlighet till både mulching och bakutkast. Det avancerade midjestyrningssystemet ger exceptionell styrbarhet och snäv svängradie. Automatisk transmission för bekväm drift och frontmonterat klippaggregat för att lätt nå under buskar och i hörn med obehindrad översikt från förarsätet. Briggs & Stratton, 9,6 kW @ 2900 v/min, Hydrostatisk, 94 cm klippbredd Säljes med 20 % rabatt: Ordinarie Pris:39500kr Säljes nu för: 31600kr. Endast 1 st kvar till detta pris, passa på.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västernorrlands län

Jonsered LT 2317 CMA

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Effektiv och bekväm trädgårdstraktor med inbyggd uppsamlare som lätt kan tömmas från förarsätet. Den automatiska transmissionen ger dig oändligt justerbar körhastighet med hjälp av en spak, för bättre rytm i din körning. Också utrustad med en robust gjuten framaxel, för optimal balans och stabilitet. Klippaggregat med anslutning för vattenslang för enkel rengöring. Uppsamlare och mulcher medföljer som standard, medan bakutkast finns som tillbehör. Jonsered by Briggs & Stratton, 8,6 kW @ 2500 v/min, Hydrostatisk, 97 cm
28 612 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj