Till salu inom

"koloni sibbarp säljes"

Ängelholm
7 dagar

Nya markiser

1 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
12 dagar

Kanalplast tak

3 500 kr
Blocket.se
Nynäshamn
2 dagar

Volvo T22

25 000 kr
Blocket.se
Karlshamn
9 dagar

Klippo B&s 4,5hk med drift...

3 650 kr
Blocket.se
Trelleborg
2 månader

Koloni

Citiboard
Malmö
6 månader

Tvättmaskin 3.5 liten

1 500 kr
Citiboard
Butik Utomlands
10 år

Hyrbil Philadelphia

Hyrahyra.se
Butik Utomlands
10 år

Hyra bil Philadelphia

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sibbarp, GUSTAVSGATAN 3B, 321 m²

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Byggt ursprungligen 1899 och varsamt renoverat där man tagit hand om de tidstypiska detaljerna såsom kakelungnar, stuckaturer, spegeldörrar och takhöjd. Med god smak har man sedan blandat detta med modern tuff design. Huset är planerat för umgänge men man har tagit stor hänsyn till familjens privata del. Denna är helt avskild och det är lätt att finna sin favoritplats i huset. Med endast 300 meter till Sibbarps strand kan knappast sommardagarna börja bättre. Ett stärkande dopp i havet för att sedan avnjuta frukosten från bl.a. balkongen utanför masterbedroom ger kraft till dagens övriga bestyr. TILLTRÄDE Diskuteras Byggnadsår: 1899 ombyggnadsår Totaltrenovering 2001-2003. Annexet renoverades 2004 och dubbelgaraget nybyggt 2005 Tomt: 1 521 m² (friköpt). trädgårdstomt med häckar och staket. Biarea: 55 m² Sovrum: 4
0 kr
Blocket.se

Kolonitomt på Sibbarp med liten stuga

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu är det dags för mig att sälja min lilla koloni som ligger i Västkustens koloniområde, mellan Kalkbrottsgatan och havet/Sibbarp, ett paradis nära staden! Tomten är stor, ca 350 m2 med blommor, örter och fruktträd. Liten enkel kolonistuga på ett rum, litet kök med gasolspis, vatten inne och ute, inglasat uterum. El finns vid tomtgräns. Malmö Stad äger området. Arrendeavgiften betalas 2ggr/år, ca 5500 kronor totalt. Arrendet betalt nu i mars för ett halvår framåt. Havet och Sibbarps badbryggor ligger 1 minuts cykelväg från stugan. Området är det koloniområde som ligger närmst Kalkbrottsgatan. Stugan var den första som byggdes på området, 1952. Området firar 60-års jubileum i år. Utgångspris 250.000 kronor. JAG KOMMER ATT VARA I STUGAN 6/4 KLOCKAN 9.30- ca 10.30!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

Familj önskar hyra ca 4 mån i Limhamn/Sibbarp

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Från september (ev oktober) 2012 kommer vi att totalrenovera vårt hus i Limhamn vilket gör att vi letar alternativt boende i minst 4 månader ev längre. I första hand letar vi Limhamn/Sibbarp. Lägenhet, villa eller radhus är av intresse, gärna delvis möblerat då vi kommer att magasinera vårt bohag. Installerat bredband önskvärt. Vi kan betala hyran för perioden i förväg och är en skötsam svensk 2-barns familj med fasta jobb. Vi är rökfria, har inga djur och kan lämna goda referenser.
0 kr
Blocket.se

Koloni, sommarstuga

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Paradiset är till salu! Havsnära kolonistuga med uppvuxen lummig trädgård i attraktiva Sibbarp/Limhamn i Malmö. Tomten är 500 kvm och insynsskyddad. Trädgården erbjuder äppelträd, sparris, rosor, blåbär och annat stort, smått och gott. Huset har ett komplett kök; kyl, frys, spis, ugn, vask och bra förvaring. Ett trevligt rum i anslutning till köket med plats för matbord och förvaring. Ett litet nätt sovrum med plats för 120-säng. Vardagsrum med stora fönster ut mot trädgården med mysig bäddsoffa för 2 personer. Inbyggd garderob finns. Uterum som förlänger säsongen, med stora fönster och plats för härliga fester. I trädgården finns möjlighet för utedusch med varmvatten. Boyta stuga 35 kvm, uterum 17 kvm. Maila för ytterligare information och visning.
330 000 kr
Blocket.se

Ojle element billigt

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Har några små olje element som är perfekt till sommarstugan, husvagnen/bilen eller kolonin. Finns 3 stycken i storleken på bilden och ett som är ännu lite mindre. Säljer alla tillsammans för 300kr Finns att hämta i sibbarp, först till kvarn som gäller. Hör av er via mejl vid intresse.
300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj