Quantcast
Till salu inom: ”

koloni sibbarp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

koloni

Trelleborg

Tidigare annonser till salu

Byggt ursprungligen 1899 och varsamt renoverat där man tagit hand om de tidstypiska detaljerna såsom kakelungnar, stuckaturer, spegeldörrar och takhöjd. Med god smak har man sedan blandat detta med modern tuff design. Huset är planerat för umgänge men man har tagit stor hänsyn till familjens privata del. Denna är helt avskild och det är lätt att finna sin favoritplats i huset. Med endast 300 meter till Sibbarps strand kan knappast sommardagarna börja bättre. Ett stärkande dopp i havet för att sedan avnjuta frukosten från bl.a. balkongen utanför masterbedroom ger kraft till dagens övriga bestyr. TILLTRÄDE Diskuteras Byggnadsår: 1899 ombyggnadsår Totaltrenovering 2001-2003. Annexet renoverades 2004 och dubbelgaraget nybyggt 2005 Tomt: 1 521 m² (friköpt). trädgårdstomt med häckar och staket. Biarea: 55 m² Sovrum: 4
Paradiset är till salu! Havsnära kolonistuga med uppvuxen lummig trädgård i attraktiva Sibbarp/Limhamn i Malmö. Tomten är 500 kvm och insynsskyddad. Trädgården erbjuder äppelträd, sparris, rosor, blåbär och annat stort, smått och gott. Huset har ett komplett kök; kyl, frys, spis, ugn, vask och bra förvaring. Ett trevligt rum i anslutning till köket med plats för matbord och förvaring. Ett litet nätt sovrum med plats för 120-säng. Vardagsrum med stora fönster ut mot trädgården med mysig bäddsoffa för 2 personer. Inbyggd garderob finns. Uterum som förlänger säsongen, med stora fönster och plats för härliga fester. I trädgården finns möjlighet för utedusch med varmvatten. Boyta stuga 35 kvm, uterum 17 kvm. Maila för ytterligare information och visning.
Har några små olje element som är perfekt till sommarstugan, husvagnen/bilen eller kolonin. Finns 3 stycken i storleken på bilden och ett som är ännu lite mindre. Säljer alla tillsammans för 300kr Finns att hämta i sibbarp, först till kvarn som gäller. Hör av er via mejl vid intresse.