Quantcast
Till salu inom: ”

fredriksdal östra koloni till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

säljes en fin kolonistuga på fredrisdals östra. Ny målat utsidan 2010 samt pannel på insidan. Årsavgift 1500 :- och avgiften är betalat för 2011. Ej el indragen men vatten finns utanför. köparen måste vara inskriven i Helsingborgs kommun.
Uppvuxen kolonitomt på 300 kvm med fruktträd, bärbuskar, rabarber, trädgårdsland och ett stort antal rosor och klematis. Rymlig stuga på 13 kvm med indragen el, kylskåp och kokplatta. Delvis möblerad. Utvändigt redskapsförråd. Ring för visning. Kan endast kontaktas via telefon. 042-263309 eller 0707-873945 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Finnes kolonistuga på 40 kvm, fördelat på 1,5 rok. På tomten som är på 400 kvm finns en pergola om 5 kvm, ett förråd, om 5 kvm, ett växthus och väl uppväxta fruktträd och vinbärsbuskar. Ligger nära dusch och toalett. El och vatten finns i stugan. Soltimmar mellan kl 09-21. En riktig pärla! Jag nås via telefon efter kl 15:00 på vardagar eller mail.
Trevlig kolonistuga, lott nr 115, på det centrala Fredriksdal Östra, Helsingborgs vackraste koloniområde som gränsar till Fredriksdals museer och trädgårdar. Trädgårdstomt 200 kvm, rödmålad stuga 33 kvm och redskapsbod på ca. 5 kvm i anslutning till stugan. Stor träaltan ca. 18 kvm med markis i söderläge framför stugan. Indraget el och vatten. Tre väggfasta elektriska värmeelement. TV-antenn med uttag. Kökspentry med rostfri diskbänk, spisplatta/ugn och kyl/frys. Ett rum med matbord och sittgrupp, en sovalkov med två resårsängar och en liten entréhall med byrå. Väggar och tak klädda med vitlutad pärlspont, golv med ljust lönnlaminat. Samtliga möbler och trädgårdsredskap ingår bl.a. elektrisk gräsklippare och häcksax. Toaletter och dusch finns i föreningsbyggnad nära stugan. Koloniföreningen har klubbstuga som kan hyras till privata sammankomster och används vid föreningsaktiviteter och fester som föreningen anordnar. Se också hemsidan http://fredriksdal-ostra.se/ Ring för visning på telefon 042-181809 eller 070-2200225. Köpare ska vara folkbokförd i Helsingborg.