Quantcast
Till salu inom: ”

koloni larvi säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

*mirabellstigen *stuga med två rum och ett litet kök *Vatten och el indraget *inglasad altan på framsidan *stor trädgård *två mindre byggnader till redskap och toa *Lättskött tomt med mycket sol :) *bra och sköttsam förening samt grannar *behov av renovering Ring eller maila för mer info och visning Vänligen ring mellan 17:00- 21:00 och respektera nattsömnen... Vh Jan Nilsson OBS Måste vara boende i Landskrona komun. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
fin koloni till salu på larvi liger på forsyntiastigen pris kan diskoteras maila mig om ni är intreserade på jason.conny@hotmail.com
Fin ljusgrå stuga med vita knutar på Larvi säljes. Den är på 15kvm o ett rum o kök i ett.Lummig o härlig trädgård.Säljes i befintligt skick.Arrendet är betalt.
Kolonistuga i det fina härliga lummiga Larvi. El finnes i stugan samt även till verktygsboden. Årsavgift för 2011 betald. Säljes pga brist utav tid.
Säljes en liten grå fin stuga utan el med lummig trädgård.Stugan är på ett rum o kök i ett på ca 15kvm.Väldigt fräsch o fin med ny dörr o fönster.Stugan finns på Forsythiastigen på Larvis koloiområde.