Allt till salu inom "koloni sommarfrid trelleborg"

Sortering:
Skärmvägg Risö
Trelleborg
Idag

Skärmvägg Risö Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Lego City Godståg
Trelleborg
Idag

Lego City Godståg Visa liknande

1 200 kr
Blocket.se
Skjutdörrsgarderob
Trelleborg
Idag

Skjutdörrsgarderob

2 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Trelleborg

Koloni på Sommarfrid

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Behöver du en plats där du kan grilla och koppla av, så har du chansen nu! Kolonilotten ligger på det härliga Sommarfrid och är på 300 kvm, där det mesta är gräsmatta. Stugan är liten och nätt, med ett pentry för ev. matlagning, gasolkök. I samband med stugan ligger en redskapsbod, med div. redskap, som ingår i köpet. På tomten finns en stor jordgubbsodling, som ger fina jordgubbar. Vatten finns i tomtgräns, som ingår i den årliga arrendeavgiften som är på 1050:-
45 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Trelleborg

Koloni på "Sommarfrid i Trelleborg"

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Köptes förra året i aktuellt skick och jag har inte hunnit göra vid så mycket som planerat. På grund av arbete, barn och utökning med bebis har kolonin blivit försummad. Stugan är i dåligt skick och används enbart för förvaring. Kan byggas ny upp till 15 kvm. Det ingår en hel del trädgårdsredskap,en fungerande motorgräsklippare som jag köpt samt en helt ny gungställning. Ingen el, men kran för bevattning. Man måste vara bosatt i Trelleborgskommun för köpa den. Årsavgift 700 :-
9 500 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Trelleborg

Koloni på Sommarfrid

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Min koloni på Sommarfrid är tillsalu, tomten är på 300 kvm, stugan på ca 18 - 20 kvm med stor övertäckt uterum, stort växthus med tre extra fönster för underhål. På tomten finns äppleträd och bärbuskar, massor med blommor och andra växter, för skötsel av kolonien finns diverse redskapen, motorgräsklippare och en "campingtoa". Kommunalt vatten finns på gången, slang finns. Arrende kostar 1050 kr och år (betalt för 2013) kolonien säljas kontant, ingen avbetalning, kommun kräver kolonisterna är skriven i Trelleborgs kommun.
40 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Trelleborg

Koloni på sommarfrid, nr 171

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Fin koloni på Sommarfrid med välskött och härlig trädgård på ca 300 kvm. Nytt förråd 2009 med bra utrymme för redskap mm. Vatten finns vid tomtgränsen och ingår i det årliga arrendet som är betald. Ingen el eller avlopp men "husvagnstoa" finns i stugan. Diverse trädgårdsredskap ingår i priset. Mycket trevligt läge och mycket prisvärt för dig som vill ha någonstans att slappna av och njuta i sommar.
32 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Trelleborg

Koloni på Sommarfrid

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Kolonin är på 300 kvm. Finns i gång 5 nr. 88. Fin möblerad stuga. På kolonin finns äppleträd,päronträd,rabarber,hallon, jordgubbar,krusbär,röda vinbär. Ring vid intresse.
50 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj