Quantcast
Till salu inom: ”

koloni sommarfrid trelleborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Misik

Trelleborg
Musik

Trelleborg
Spel mm

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Behöver du en plats där du kan grilla och koppla av, så har du chansen nu! Kolonilotten ligger på det härliga Sommarfrid och är på 300 kvm, där det mesta är gräsmatta. Stugan är liten och nätt, med ett pentry för ev. matlagning, gasolkök. I samband med stugan ligger en redskapsbod, med div. redskap, som ingår i köpet. På tomten finns en stor jordgubbsodling, som ger fina jordgubbar. Vatten finns i tomtgräns, som ingår i den årliga arrendeavgiften som är på 1050:-
Köptes förra året i aktuellt skick och jag har inte hunnit göra vid så mycket som planerat. På grund av arbete, barn och utökning med bebis har kolonin blivit försummad. Stugan är i dåligt skick och används enbart för förvaring. Kan byggas ny upp till 15 kvm. Det ingår en hel del trädgårdsredskap,en fungerande motorgräsklippare som jag köpt samt en helt ny gungställning. Ingen el, men kran för bevattning. Man måste vara bosatt i Trelleborgskommun för köpa den. Årsavgift 700 :-
Min koloniSommarfrid är tillsalu, tomten är på 300 kvm, stugan på ca 18 - 20 kvm med stor övertäckt uterum, stort växthus med tre extra fönster för underhål. På tomten finns äppleträd och bärbuskar, massor med blommor och andra växter, för skötsel av kolonien finns diverse redskapen, motorgräsklippare och en "campingtoa". Kommunalt vatten finns på gången, slang finns. Arrende kostar 1050 kr och år (betalt för 2013) kolonien säljas kontant, ingen avbetalning, kommun kräver kolonisterna är skriven i Trelleborgs kommun.
Fin koloniSommarfrid med välskött och härlig trädgård på ca 300 kvm. Nytt förråd 2009 med bra utrymme för redskap mm. Vatten finns vid tomtgränsen och ingår i det årliga arrendet som är betald. Ingen el eller avlopp men "husvagnstoa" finns i stugan. Diverse trädgårdsredskap ingår i priset. Mycket trevligt läge och mycket prisvärt för dig som vill ha någonstans att slappna av och njuta i sommar.
Kolonin är på 300 kvm. Finns i gång 5 nr. 88. Fin möblerad stuga. På kolonin finns äppleträd,päronträd,rabarber,hallon, jordgubbar,krusbär,röda vinbär. Ring vid intresse.