Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga kristianstad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har vi köpt hus och vill därför sälja vår kolonistuga. Stugan har el, tomten är 350 kvm och har bl.a. sällsynt fina Aroma äppelträd som ger enormt mycket äpplen. Det finns även ett drivhus på tomten. Bilderna till vänster är tagna på sommaren. Bilderna till höger är tagna för en vecka sedan, då en del av stugan togs bort pga skador på tak m.m. Förrådet är byggt på kortsidan (vitt) för att spara yta. Detta gör att det finns möjlighet att bygga ut stugan med ca 9 kvm till om man vill! Av detta skäl har jag även sparat fyra fönster som kan användas. Pris diskuteras!
stuga nr 70 finns på koloni området Vallen i Kristianstad. Säljes till högstbjudande.
Välvårdad stuga på 25m2. Vatten o el är indraget. Köksdel med spis o kyl. Stugan ligger på en delvis insynsskyddad hörntomt som är 300 m2. Inbyggd veranda med skjutdörrar och öppningsbara fönster. Pris: 125000:- eller högstbjudande. Kontakta Bo 0733/920487 eller Pia 0733/834671
Kolonistuga i bra skick, vatten och el. Stor härlig, lummig trädgård. Och stor veranda.
Rätt stort gasolkylskåp. Det fanns i vår kolonistuga när vi köpte den. Har nog inte använts de senaste 5-6 åren och nu skall det ut. Tror det funkar, men orkar inte kolla (därav priset). Maila, så skickar jag bild med öppen dörr, baksida och märkskylt.